Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. FRONTIERA Steluta BKY
4-3-3 Tactiek sokker
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.1 gemiddelde waardering 58.5
outstanding Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Bəşirli met een sublieme pass. Murdzak rent richting de bal. Crişan onderschept slim de pass. Albuşel rent richting de bal. Albuşel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pištec controleert de bal met de borst. Portillo is nu in balbezit. Lechat onderschept slim de pass. Lechat haalt uit met een fantastische trap. Dvéri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - Steluta BKY 0:1

13e minuut.
Stręt onderschept slim de pass. Humulescu geeft een lange en hoge pass. Lechat kopt de bal weg. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu draait met de bal, schiet en ... Dvéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištec onderschept slim de pass. Pištec speelt de bal door. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş haalt uit met een fantastische trap. Karasevdas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. FRONTIERA - Steluta BKY 1:1

22e minuut.
Humulescu rent richting de bal. Goldinas verovert de bal door een tackle van achteren. Goldinas geeft een hoge lob. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pištec geeft een hoge lob. Bəşirli kopt de bal weg. Klungelig pakt Divanis de bal. Albuşel rent richting de bal. Albuşel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kiełpiński kopt de bal weg. Portillo is nu in balbezit. Portillo geeft een hoge lob. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pištec geeft de bal voor. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Albuşel de bal. Albuşel draait met de bal, schiet en ... Karasevdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Lechat passt de bal met de wreef. Ghigna is nu in balbezit. Ghigna passt de bal in één keer door. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Humulescu geeft een hoge lob. Kiełpiński kopt de bal weg. Hagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat onderschept slim de pass. Lechat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak geeft een hoge lob. Pištec rent richting de bal. Kiełpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rudnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnicki geeft een hoge lob. Humulescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grigorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo geeft een lange en hoge pass. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan geeft de bal voor. Albuşel krijgt zijn hoofd ertegen. Karasevdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - Steluta BKY 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 46%, Steluta BKY 54%.
F.C. FRONTIERA - Steluta BKY 2:1

47e minuut.
Bəşirli heeft problemen om de bal te vangen. Topkaroglou rent richting de bal. Bəşirli onderschept slim de pass. Crişan rent richting de bal. Crişan geeft een hoge lob. Karasevdas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Albuşel passt de bal met de wreef. Murdzak onderschept slim de pass. Idoraş probeert de bal met de borst te controleren. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Lechat speelt de bal door. Kiełpiński rent richting de bal. Pištec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiełpiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grigorescu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dvéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Goldinas geeft de bal voor. Crişan is nu in balbezit. Topkaroglou verovert de bal door een tackle van achteren. Albuşel verovert de bal door een tackle van achteren. Albuşel schiet op doel. Karasevdas bokst de bal weg.

72e minuut.
Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghigna onderschept slim de pass. Ghigna passt de bal in één keer door. Ahilie rent richting de bal. Ahilie geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dvéri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Grigorescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. FRONTIERA - Steluta BKY 2:2

87e minuut.
Stręt met een sublieme pass. Bəşirli geeft een lange en hoge pass. Divanis is nu in balbezit. Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Albuşel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nuţiu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 47%, Steluta BKY 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. FRONTIERA - Steluta BKY 2:2