Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Fc. Chriss Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10436
Fc. Chriss-team Fc Nazdravanii
oare? Tactiek 343
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 28.9
zeer goed Schieten zwak
goed Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


7e minuut.
Young kopt de bal weg. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi speelt de bal door. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Young raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dascălu komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Xydous is nu in balbezit. Xydous speelt de bal door. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Fc Nazdravanii 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Barbu de bal. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea passt de bal in één keer door. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Verhoeven kopt de bal weg. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous passt de bal zonder na te denken. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Verhoeven heeft problemen om de bal te vangen. Perianu met een sublieme pass. Ban is nu in balbezit. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Harkányi met een sublieme pass. Randa heeft problemen om de bal te vangen. Vente speelt de bal door. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez draait met de bal, schiet en ... Harkányi bokst de bal weg.

22e minuut.
Doeltrap. Harkányi trapt de bal weg van het doel. Verhoeven kopt de bal weg. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grumezea is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Fc Nazdravanii 2:0

24e minuut.
Vente met een sublieme pass. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea passt de bal met de wreef. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vente passt de bal in één keer door. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Fc Nazdravanii 3:0

31e minuut.
Wilk passt de bal in één keer door. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez passt de bal met de wreef. Xydous is nu in balbezit. Xydous geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Fc Nazdravanii 4:0

35e minuut.
Verhoeven onderschept slim de pass. Verhoeven geeft de bal voor. Xydous met een sublieme pass. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Újhelyi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verhoeven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Xydous de bal. Xydous geeft een lange en hoge pass. Grumezea krijgt zijn hoofd ertegen. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 26%, Fc Nazdravanii 74%.
Fc. Chriss-team - Fc Nazdravanii 4:0

46e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu geeft de bal voor. Xydous speelt de bal door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Inworp. Újhelyi met een snelle inworp. Xydous met een sublieme pass. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ... Harkányi bokst de bal weg.

56e minuut.
Verhoeven geeft de bal voor. Újhelyi kopt de bal weg. Klungelig pakt Suárez de bal. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Fc Nazdravanii 5:0

57e minuut.
Grumezea rent richting de bal. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous passt de bal zonder na te denken. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Purcărea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Fc Nazdravanii 6:0

60e minuut.
Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suárez de bal. Suárez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk passt de bal met de wreef. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Fc Nazdravanii 7:0

67e minuut.
Újhelyi met een sublieme pass. Suárez rent richting de bal. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Dan met de inworp. Suárez rent richting de bal. Suárez passt de bal zonder na te denken. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Purcărea rent richting de bal. Purcărea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verhoeven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xydous geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Xydous probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Suárez de bal. Ban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Suárez kan niet meer verder spelen. Gheorghe komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gheorghe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven passt de bal in één keer door. Gheorghe rent richting de bal. Gheorghe haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 20%, Fc Nazdravanii 80%.
Fc. Chriss-team - Fc Nazdravanii 7:0