Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti Legiunea
Sweep Tactiek 4
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Richter passt de bal met de wreef. Šutković is nu in balbezit. Šutković passt de bal in één keer door. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Selvood met een snelle inworp. Šutković is nu in balbezit. Šutković geeft de bal voor. Pažin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jacoszek geeft een lange en hoge pass. Fosco kopt de bal weg. Antipa heeft problemen om de bal te vangen. Antipa geeft een hoge lob. Rolnik springt en kopt de bal. Apostu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński geeft een hoge lob. Antipa speelt de bal door. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Dikov de bal. Canosa is nu in balbezit. Canosa geeft een hoge lob. Powieczko maakt een snoekduik en kopt de bal. Starostyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Viard met een sublieme pass. Antipa rent richting de bal. Antipa passt de bal met de wreef. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel. Apostu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Rolnik passt de bal met de wreef. Jaroszuk met een sublieme pass. Antipa speelt de bal door. Rolnik rent richting de bal. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Richter met de inworp. Šutković is nu in balbezit. Šutković met een sublieme pass. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 57%, Legiunea 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo plesesti - Legiunea 0:0

48e minuut.
Powieczko passt de bal in één keer door. Pažin heeft problemen om de bal te vangen. Choiński onderschept slim de pass. Šutković verovert de bal door een tackle van achteren. Šutković draait met de bal, schiet en ... Starostyak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Starostyak probeert wanhopig de bal te grijpen. Szczutowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Legiunea 1:0

68e minuut.
Fosco rent richting de bal. Antipa verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Coreda de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Esterházy heeft problemen om de bal te vangen. Dikov onderschept slim de pass. Dikov speelt de bal door. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jacoszek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Antipa de bal. Antipa speelt de bal door. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Antipa passt de bal zonder na te denken. Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk passt de bal zonder na te denken. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Apostu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo plesesti - Legiunea 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 55%, Legiunea 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo plesesti - Legiunea 1:1