Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Ambroziana Ionut#Manageru
5.2.1.2 se stie Tactiek 112
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 52.6
good Schieten excellent
weak Passen solid
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Schaeffer de bal. Inworp. Schaeffer met de inworp. Palma probeert de bal met de borst te controleren. Palma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Silivaş geeft een lange en hoge pass. Bărzoi met een sublieme pass. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer geeft een hoge lob. Mạnh Trường springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vulpeş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cyprès met een snelle inworp. Palma is nu in balbezit. Palma geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Mạnh Trường springt en kopt de bal. Piruşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - Ionut#Manageru 0:1

15e minuut.
Schaeffer met een sublieme pass. Palma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ignatescu. Ignatescu krijgt een gele kaart. Palma raakt geblesseerd tijdens het duel. Trujillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piruşca bokst de bal weg. Mạnh Trường is nu in balbezit. Mạnh Trường haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - Ionut#Manageru 0:2

19e minuut.
Trujillo speelt de bal door. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Negoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo passt de bal in één keer door. Mạnh Trường rent richting de bal. Mạnh Trường schiet op doel. Piruşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Silivaş probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cyprès met een snelle inworp. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 65%, Ionut#Manageru 35%.
Inter Ambroziana - Ionut#Manageru 0:2

52e minuut.
Cyprès rent richting de bal. Cyprès passt de bal zonder na te denken. Trujillo geeft de bal voor. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Dueñas geeft een lange en hoge pass. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer geeft een lange en hoge pass. Mạnh Trường springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Schaeffer geeft een hoge lob. Daar is Mạnh Trường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - Ionut#Manageru 0:3

72e minuut.
Inworp. Dragojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma onderschept slim de pass. Palma geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoescu begaat een overtreding. Palma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dragojević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mạnh Trường kopt de bal weg. Schaeffer geeft een lange en hoge pass. Mạnh Trường maakt een snoekduik en kopt de bal. Piruşca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - Ionut#Manageru 0:4

79e minuut.
Ovidiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Căpăţână komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Vulpeş onderschept slim de pass. Palma is nu in balbezit. Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma haalt uit met een fantastische trap. Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 63%, Ionut#Manageru 37%.
Inter Ambroziana - Ionut#Manageru 0:4