Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: APOLLO AC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 29649
APOLLO AC S.C. Teius
nou Tactiek liga 4
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 39.5
solide Schieten solide
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen zwak


9e minuut.
Kapsa rent richting de bal. Kapsa passt de bal zonder na te denken. Aldrete rent richting de bal. Immersi verovert de bal door een tackle van achteren. Immersi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - S.C. Teius 1:0

11e minuut.
Iorgulescu met een harde bal richting middenveld. Kapsa kopt de bal weg. Daar is Immersi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapsa rent richting de bal. Kapsa draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ouzounis probeert de bal aan de voet te houden. Kapsa kopt de bal weg. Klungelig pakt Gressó de bal. Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kapsa rent richting de bal. Kapsa passt de bal zonder na te denken. Spânu is nu in balbezit. Immersi verovert de bal door een tackle van achteren. Immersi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Immersi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Botea komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Gressó passt de bal met de wreef. Schaul rent richting de bal. Gregorek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gregorek krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Bolchiş de bal. Bolchiş passt de bal met de wreef. Miedziński met een sublieme pass. Klungelig pakt Botea de bal. Botea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Botea haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Botea rent richting de bal. Kapsa is nu in balbezit. Botea rent richting de bal. Kapsa rent richting de bal. Kapsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - S.C. Teius 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOLLO AC 19%, S.C. Teius 81%.
APOLLO AC - S.C. Teius 2:0

47e minuut.
Martini passt de bal met de wreef. Schaul rent richting de bal. Szklanka is nu in balbezit. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul haalt uit met een fantastische trap. Bohălţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Verdeş is nu in balbezit. Szklanka onderschept slim de pass. Szklanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ouzounis kan de bal niet met de borst controleren. Ouzounis geeft een lange en hoge pass. Schaul is nu in balbezit. Schaul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Ruicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolchiş probeert naar een medespeler te passen. Botea is nu in balbezit. Botea draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Miedziński is nu in balbezit. Miedziński geeft een lange en hoge pass. Spânu rent richting de bal. Kapsa onderschept slim de pass. Kapsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gregorek passt de bal zonder na te denken. Verdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeş probeert naar een medespeler te passen. Kapsa rent richting de bal. Kapsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Spânu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gressó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapsa maakt een afschuwelijke overtreding. Kapsa krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Hoftun passt de bal in één keer door. Gressó bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gregorek de bal. Gressó onderschept slim de pass. Gressó geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOLLO AC 38%, S.C. Teius 62%.
APOLLO AC - S.C. Teius 2:0