Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brasovia2007 Steluta BKY
4-1-3-2 Tactiek Sokkkker
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
56.9 gemiddelde waardering 58.6
very good Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


9e minuut.
Ghigna geeft de bal voor. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnoletti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grigorescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lechat legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Steluta BKY 0:1

10e minuut.
Pérez Piñeiro passt de bal in één keer door. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanatçı met een sublieme pass. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kanatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanatçı geeft een hoge lob. Gesios is nu in balbezit. Kanatçı is nu in balbezit. Kanatçı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pérez Piñeiro neemt de hoekschop. Gesios springt en kopt de bal. Karasevdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Murdzak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Brasovia2007 - Steluta BKY 1:1

13e minuut.
Pérez Piñeiro heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Piñeiro speelt de bal door. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios draait met de bal, schiet en ... Karasevdas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Steluta BKY 2:1

17e minuut.
Givet geeft een lange en hoge pass. Hay heeft problemen om de bal te vangen. Murdzak begaat een overtreding. Murdzak krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Humulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Humulescu speelt de bal door. Ghigna is nu in balbezit. Ghigna geeft een lange en hoge pass. Lechat maakt een snoekduik en kopt de bal. Markov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Chowański passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ghigna de bal. Ghigna geeft de bal voor. Grigorescu springt en kopt de bal. Klungelig pakt van Heemst de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Topkaroglou onderschept slim de pass. Topkaroglou geeft de bal voor. Pletinckx geeft een lange en hoge pass. Lechat springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 57%, Steluta BKY 43%.
FC Brasovia2007 - Steluta BKY 2:1

52e minuut.
Karakula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chowański is nu in balbezit. Chowański passt de bal in één keer door. Ghigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghigna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Divanis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karakula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanatçı geeft een hoge lob. Hay krijgt zijn hoofd ertegen. Karasevdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Givet heeft problemen om de bal te vangen. Givet geeft een lange en hoge pass. Hauhola kopt de bal weg. Ghigna heeft problemen om de bal te vangen. Ghigna geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ghigna geeft een hoge lob. Lechat heeft problemen om de bal te vangen. van Heemst rent richting de bal. Lechat onderschept slim de pass. Lechat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Topkaroglou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pérez Piñeiro met de inworp. Kanatçı rent richting de bal. Kanatçı geeft een hoge lob. Karasevdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Gesios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Humulescu speelt de bal door. Chowański speelt de bal door. Ghigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghigna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 63%, Steluta BKY 37%.
FC Brasovia2007 - Steluta BKY 2:1