Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Insectao Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 28514
Greerii Verzi F.C. FRONTIERA
greeri532 Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Pištec speelt de bal door. Czwonka probeert de bal met de borst te controleren. Priveda met een sublieme pass. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato schiet op doel. Dvéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Rudnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rudnicki passt de bal zonder na te denken. Czwonka speelt de bal door. Idoraş rent richting de bal. Idoraş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Vişinescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Profire komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Czwonka passt de bal in één keer door. Idoraş rent richting de bal. Krzyżykowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krzyżykowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Idoraş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goldinas wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - F.C. FRONTIERA 0:1

12e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan geeft een hoge lob. Idoraş kopt de bal weg. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Gama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Czwonka kopt de bal weg. Priveda rent richting de bal. Priveda geeft de bal voor. Gaiato rent richting de bal. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nuţiu probeert naar een medespeler te passen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan rent richting de bal. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Stręt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş passt de bal zonder na te denken. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stręt onderschept slim de pass. Stręt passt de bal in één keer door. Nuţiu rent richting de bal. Idoraş rent richting de bal. Idoraş draait met de bal, schiet en ... Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - F.C. FRONTIERA 0:2

29e minuut.
Dvéri speelt de bal door. Priveda kopt de bal weg. Winckelmans met een sublieme pass. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Crişan rent richting de bal. Crişan passt de bal met de wreef. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel. Gama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - F.C. FRONTIERA 0:3

36e minuut.
Scarafaggi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pištec. Scarafaggi raakt geblesseerd tijdens het duel. Winckelmans met een snel genomen vrije trap. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. Rudnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dvéri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 61%, F.C. FRONTIERA 39%.
Greerii Verzi - F.C. FRONTIERA 0:3

50e minuut.
Priveda heeft problemen om de bal te vangen. Goldinas rent richting de bal. Goldinas passt de bal met de wreef. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - F.C. FRONTIERA 0:4

59e minuut.
D`Ambrosi is nu in balbezit. Idoraş is nu in balbezit. D`Ambrosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Idoraş raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Azadov onderschept slim de pass. Azadov geeft een hoge lob. Portillo is nu in balbezit. Scarafaggi onderschept slim de pass. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 54%, F.C. FRONTIERA 46%.
Greerii Verzi - F.C. FRONTIERA 0:4