Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Legiunea Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11819
Legiunea Fc Nazdravanii
4 Tactiek 343
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 27.8
excellent Schieten weak
very good Passen adequate
excellent Verdedigen poor


6e minuut.
Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa onderschept slim de pass. Antipa geeft een hoge lob. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa met een sublieme pass. Dikov met een sublieme pass. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Viard bereikt de bal nog maar net als eerste. Viard geeft een hoge lob. Rolnik probeert de bal aan de voet te houden. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fc Nazdravanii 1:0

17e minuut.
Barbu is nu in balbezit. Viard verovert de bal door een tackle van achteren. Viard geeft een lange en hoge pass. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Enescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaroszuk met de inworp. Antipa geeft een lange en hoge pass. Rolnik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fc Nazdravanii 2:0

19e minuut.
Corbu geeft een lange en hoge pass. Jacoszek kopt de bal weg. Rolnik rent richting de bal. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fc Nazdravanii 3:0

21e minuut.
Viard passt de bal in één keer door. Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk speelt de bal door. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jacoszek speelt de bal door. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov passt de bal in één keer door. Daar is Rolnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolnik schiet op doel. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Purcărea verovert de bal door een tackle van achteren. Szczutowski onderschept slim de pass. Szczutowski geeft een lange en hoge pass. Rolnik rent richting de bal. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Viard onderschept slim de pass. Viard geeft een hoge lob. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Slouk passt de bal met de wreef. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa speelt de bal door. Jaroszuk heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Viard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dikov geeft een lange en hoge pass. Rolnik kopt de bal weg. Antipa rent richting de bal. Antipa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Jacoszek met een sublieme pass. Dikov met een sublieme pass. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Enescu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaroszuk neemt de hoekschop. Rolnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Antipa is nu in balbezit. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 23%, Fc Nazdravanii 77%.
Legiunea - Fc Nazdravanii 3:0

47e minuut.
Corbu heeft problemen om de bal te vangen. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov met een sublieme pass. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Harkányi bokst de bal weg.

51e minuut.
Antipa kopt de bal weg. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek met een sublieme pass. Daar is Rolnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dikov neemt de hoekschop. Rolnik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dikov met een snelle inworp. Jacoszek heeft problemen om de bal te vangen. Jacoszek geeft een hoge lob. Rolnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fc Nazdravanii 4:0

59e minuut.
Szczutowski geeft een hoge lob. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov passt de bal in één keer door. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Enescu is nu in balbezit. Rolnik onderschept slim de pass. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bocanegra passt de bal met de wreef. Jaroszuk rent richting de bal. Jaroszuk passt de bal zonder na te denken. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Viard probeert naar een medespeler te passen. Dikov rent richting de bal. Dikov geeft een lange en hoge pass. Rolnik krijgt zijn hoofd ertegen. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fc Nazdravanii 5:0

74e minuut.
Antipa met een sublieme pass. Enescu rent richting de bal. Rolnik onderschept slim de pass. Rolnik schiet op doel. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dikov met een sublieme pass. Rolnik heeft problemen om de bal te vangen. Jacoszek met een sublieme pass. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Jacoszek met een sublieme pass. Rolnik rent richting de bal. Corbu rent richting de bal. Rolnik onderschept slim de pass. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Barosanu passt de bal in één keer door. Slouk rent richting de bal. Barbu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slouk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Choiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Antipa de bal. Antipa geeft een lange en hoge pass. Rolnik heeft problemen om de bal te vangen. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harkányi trapt de bal weg. Jacoszek kopt de bal weg. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Slouk speelt de bal door. Jacoszek speelt de bal door. Antipa met een sublieme pass. Daar is Rolnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Harkányi bokst de bal weg.

85e minuut.
Corbu is nu in balbezit. Corbu geeft de bal voor. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov is nu in balbezit. Dikov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Dikov rent richting de bal. Dikov geeft een lange en hoge pass. Antipa rent richting de bal. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek passt de bal in één keer door. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Fc Nazdravanii 6:0

89e minuut.
Randa is nu in balbezit. Randa speelt de bal door. Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Harkányi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 20%, Fc Nazdravanii 80%.
Legiunea - Fc Nazdravanii 6:0