Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti Fc. Chriss-team
Sweep Tactiek oare?
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Pažin rent richting de bal. Vente onderschept slim de pass. Vente speelt de bal door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Šutković verovert de bal door een tackle van achteren. Šutković probeert naar een medespeler te passen. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Bardelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko met een sublieme pass. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Bardelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Xydous onderschept slim de pass. Xydous passt de bal in één keer door. Újhelyi met een sublieme pass. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powieczko passt de bal in één keer door. Selvood bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvood geeft de bal voor. Pažin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vente geeft de bal voor. Coreda kopt de bal weg. Wilk probeert de bal aan de voet te houden. Powieczko rent richting de bal. Powieczko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghe met een sublieme pass. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Apostu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Klungelig pakt Karniszowaty de bal. Karniszowaty geeft een lange en hoge pass. Canosa kopt de bal weg. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Xydous probeert naar een medespeler te passen. Gheorghe rent richting de bal. Fosco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gheorghe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xydous kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Apostu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 36%, Fc. Chriss-team 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 0:0

53e minuut.
Pažin is nu in balbezit. Pažin passt de bal zonder na te denken. Canosa is nu in balbezit. Canosa geeft een lange en hoge pass. Powieczko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 1:0

56e minuut.
Vente kopt de bal weg. Xydous heeft problemen om de bal te vangen. Xydous met een sublieme pass. Gheorghe is nu in balbezit. Gheorghe draait met de bal, schiet en ... Apostu bokst de bal weg.

59e minuut.
Bardelli probeert naar een medespeler te passen. Karniszowaty kopt de bal weg. Klungelig pakt Dziedzina de bal. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ... Bardelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Xydous met een sublieme pass. Klungelig pakt Verhoeven de bal. Verhoeven geeft de bal voor. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Apostu bokst de bal weg.

65e minuut.
Xydous geeft een hoge lob. Gheorghe kopt de bal weg. Fosco heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Apostu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Xydous onderschept slim de pass. Xydous probeert naar een medespeler te passen. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Apostu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 1:1

80e minuut.
Klungelig pakt Richter de bal. Richter geeft een lange en hoge pass. Pažin rent richting de bal. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Bardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 2:1

84e minuut.
Fosco geeft de bal voor. Dziedzina speelt de bal door. Daar is Dascălu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pažin rent richting de bal. Pažin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vente is nu in balbezit. Vente geeft een lange en hoge pass. Esterházy kopt de bal weg. Klungelig pakt Canosa de bal. Canosa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Wilk rent richting de bal. Selvood onderschept slim de pass. Selvood geeft de bal voor. Pažin maakt een snoekduik en kopt de bal. Bardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 48%, Fc. Chriss-team 52%.
dinamo plesesti - Fc. Chriss-team 2:1