Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Steluta BKY Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 22987
Steluta BKY Greerii Verzi
sokker Tactiek greeri532
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
59.4 gemiddelde waardering 52
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Daar is Humulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Priveda. Humulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Humulescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kiełpiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turcanu. Turcanu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pogorelov rent richting de bal. Humulescu onderschept slim de pass. Humulescu speelt de bal door. Limpias is nu in balbezit. Limpias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - Greerii Verzi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 42%, Greerii Verzi 58%.
Steluta BKY - Greerii Verzi 1:0

47e minuut.
Murdzak kopt de bal weg. Topkaroglou is nu in balbezit. Topkaroglou geeft een hoge lob. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Divanis probeert naar een medespeler te passen. Ghigna is nu in balbezit. Ghigna speelt de bal door. Limpias bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpias draait met de bal, schiet en ... Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Winckelmans controleert de bal met de borst. Ahilie geeft een hoge lob. Walke rent richting de bal. Kiełpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lechat is nu in balbezit. Lechat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ahilie geeft een hoge lob. Kiełpiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Azadov de bal. Lechat verovert de bal door een tackle van achteren. Lechat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Priveda geeft een hoge lob. Divanis kopt de bal weg. Pogorelov probeert naar een medespeler te passen. Gaiato rent richting de bal. Gaiato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Krzyżykowski geeft een lange en hoge pass. Gaiato kopt de bal weg. Divanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 51%, Greerii Verzi 49%.
Steluta BKY - Greerii Verzi 1:0