Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Fc. Chriss Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 8157
Fc. Chriss-team Legiunea
oare? Tactiek 4
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 58.6
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Xydous probeert naar een medespeler te passen. Újhelyi heeft problemen om de bal te vangen. Újhelyi probeert naar een medespeler te passen. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Jaroszuk met een sublieme pass. Trusiak rent richting de bal. Trusiak passt de bal met de wreef. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wilk geeft een hoge lob. Jacoszek heeft problemen om de bal te vangen. Jacoszek passt de bal met de wreef. Trusiak is nu in balbezit. Trusiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jacoszek speelt de bal door. Dikov rent richting de bal. Dikov geeft de bal voor. Trusiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Bardelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Legiunea 0:1

33e minuut.
Jaroszuk heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszuk passt de bal in één keer door. Trusiak heeft problemen om de bal te vangen. Trusiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Legiunea 0:2

38e minuut.
Dziedzina geeft een lange en hoge pass. Jaroszuk met een sublieme pass. Trusiak rent richting de bal. Trusiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Legiunea 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 62%, Legiunea 38%.
Fc. Chriss-team - Legiunea 0:3

48e minuut.
Dziedzina geeft een lange en hoge pass. Viard heeft problemen om de bal te vangen. Viard speelt de bal door. Dikov geeft de bal voor. Trusiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Wilk met de inworp. Verhoeven speelt de bal door. Újhelyi speelt de bal door. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Jaroszuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antipa is nu in balbezit. Xydous begaat een overtreding. Antipa raakt geblesseerd tijdens het duel. Antipa wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Viard kopt de bal weg. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek begaat een overtreding. Jacoszek krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bocanegra heeft problemen om de bal te vangen. Újhelyi met een sublieme pass. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Starostyak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Rolnik komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Verhoeven met de inworp. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous geeft een hoge lob. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Antipa met een sublieme pass. Klungelig pakt Rolnik de bal. Verhoeven rent richting de bal. Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dziedzina rent richting de bal. Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Matijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik schiet op doel. Bardelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Dikov geeft een lange en hoge pass. Antipa kopt de bal weg. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik schiet op doel. Dziedzina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rolnik is nu in balbezit. Antipa met een sublieme pass. Jacoszek speelt de bal door. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Dikov is nu in balbezit. Dikov passt de bal met de wreef. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 62%, Legiunea 38%.
Fc. Chriss-team - Legiunea 0:3