Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii Steluta BKY
343 Tactiek sokker
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 61
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.5 gemiddelde waardering 56.8
weak Schieten formidable
adequate Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Pletinckx probeert naar een medespeler te passen. Chowański rent richting de bal. Chowański passt de bal met de wreef. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Chowański rent richting de bal. Ghigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghigna geeft een lange en hoge pass. Lechat krijgt zijn hoofd ertegen. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Kiełpiński heeft problemen om de bal te vangen. Enescu is nu in balbezit. Kiełpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełpiński schiet op doel. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:1

6e minuut.
Pletinckx is nu in balbezit. Pletinckx passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grigorescu de bal. Grigorescu schiet op doel. Kiełpiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:2

6e minuut.
Barbu heeft problemen om de bal te vangen. Lechat onderschept slim de pass. Lechat passt de bal zonder na te denken. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Grigorescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Corbu de bal. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:3

9e minuut.
Purcărea met een sublieme pass. Klungelig pakt Barbu de bal. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Corbu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pletinckx met een snelle inworp. Chowański rent richting de bal. Chowański geeft een lange en hoge pass. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grigorescu heeft problemen om de bal te vangen. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Hauhola de bal onder controle te krijgen. Hauhola geeft een hoge lob. Kiełpiński kopt de bal weg. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Purcărea heeft problemen om de bal te vangen. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:4

16e minuut.
Corbu geeft een hoge lob. Hauhola probeert de bal met de borst te controleren. Hauhola met een sublieme pass. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. Harkányi bokst de bal weg.

18e minuut.
Chowański probeert naar een medespeler te passen. Hauhola geeft de bal voor. Lechat kopt de bal weg. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel. Harkányi bokst de bal weg.

19e minuut.
Lechat kopt de bal weg. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chowański rent richting de bal. Chowański geeft de bal voor. Kiełpiński kopt de bal weg. Lechat is nu in balbezit. Lechat schiet op doel. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:5

22e minuut.
Pletinckx geeft een hoge lob. Ghigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghigna passt de bal met de wreef. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:6

24e minuut.
Kiełpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu speelt de bal door. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Barbu de bal. Pletinckx geeft een lange en hoge pass. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:7

28e minuut.
Kiełpiński kopt de bal weg. Lechat rent richting de bal. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:8

30e minuut.
Barosanu is nu in balbezit. Pletinckx onderschept slim de pass. Pletinckx met een sublieme pass. Klungelig pakt Lechat de bal. Lechat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lechat is nu in balbezit. Lechat draait met de bal, schiet en ... Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:9

32e minuut.
Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel. Enescu probeert de bal aan de voet te houden. Lechat is nu in balbezit. Lechat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:10

34e minuut.
Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat verovert de bal door een tackle van achteren. Lechat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:11

36e minuut.
Corbu geeft een hoge lob. Ghigna is nu in balbezit. Ghigna passt de bal zonder na te denken. Grigorescu heeft problemen om de bal te vangen. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Barosanu probeert naar een medespeler te passen. Ghigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghigna met een sublieme pass. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Enescu de bal. Lechat is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:12

43e minuut.
Hauhola heeft problemen om de bal te vangen. Chowański probeert naar een medespeler te passen. Hauhola speelt de bal door. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Lechat de bal. Enescu is nu in balbezit. Kiełpiński onderschept slim de pass. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat haalt uit met een fantastische trap. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 91%, Steluta BKY 9%.
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:12

48e minuut.
Chowański is nu in balbezit. Chowański passt de bal zonder na te denken. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:13

50e minuut.
Divanis rent richting de bal. Divanis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grigorescu de bal onder controle te krijgen. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Chowański geeft een lange en hoge pass. Enescu heeft problemen om de bal te vangen. Lechat is nu in balbezit. Lechat schiet op doel. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:14

53e minuut.
Lechat is nu in balbezit. Lechat speelt de bal door. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:15

54e minuut.
Lechat is nu in balbezit. Enescu rent richting de bal. Lechat verovert de bal door een tackle van achteren. Lechat schiet op doel. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:16

56e minuut.
Chowański passt de bal met de wreef. Pletinckx rent richting de bal. Pletinckx speelt de bal door. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Barosanu kopt de bal weg. Barbu is nu in balbezit. Pletinckx onderschept slim de pass. Pletinckx geeft een hoge lob. Kiełpiński springt en kopt de bal. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:17

59e minuut.
Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu onderschept slim de pass. Chowański bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowański geeft een lange en hoge pass. Kiełpiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lechat rent richting de bal. Lechat schiet op doel. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:18

64e minuut.
Purcărea kopt de bal weg. Topkaroglou heeft problemen om de bal te vangen. Perianu probeert naar een medespeler te passen. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Chowański geeft een hoge lob. Corbu kopt de bal weg. Pletinckx met een sublieme pass. Klungelig pakt Lechat de bal. Lechat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Grigorescu heeft problemen om de bal te vangen. Grigorescu met een sublieme pass. Lechat rent richting de bal. Lechat schiet op doel. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:19

73e minuut.
Harkányi met een sublieme pass. Ghigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghigna passt de bal met de wreef. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Harkányi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:20

75e minuut.
Ghigna geeft een lange en hoge pass. Kiełpiński kopt de bal weg. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat schiet op doel. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:21

81e minuut.
Ban met een sublieme pass. Pletinckx heeft problemen om de bal te vangen. Pletinckx passt de bal zonder na te denken. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lechat is nu in balbezit. Lechat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:22

84e minuut.
Ghigna speelt de bal door. Chowański rent richting de bal. Chowański passt de bal in één keer door. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Topkaroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Topkaroglou geeft de bal voor. Grigorescu kopt de bal weg. Lechat rent richting de bal. Lechat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel. Harkányi bokst de bal weg. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:23

86e minuut.
Grigorescu rent richting de bal. Perianu rent richting de bal. Kiełpiński is nu in balbezit. Lechat is nu in balbezit. Lechat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 74%, Steluta BKY 26%.
Fc Nazdravanii - Steluta BKY 0:24