Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brasovia2007 Ionut#Manageru
4-1-3-2 Tactiek 112
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 50.5
excellent Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Karakula verovert de bal door een tackle van achteren. Karakula geeft een lange en hoge pass. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios verovert de bal door een tackle van achteren. Gesios draait met de bal, schiet en ... Blandin bokst de bal weg.

17e minuut.
Gesios kan de bal niet met de borst controleren. Lozano is nu in balbezit. Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Hay haalt uit met een fantastische trap. Blandin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Ionut#Manageru 1:0

19e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Karakula verovert de bal door een tackle van achteren. Karakula passt de bal in één keer door. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gesios is nu in balbezit. Lozano onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Trujillo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Piñeiro met een snelle inworp. Kanatçı geeft een lange en hoge pass. Gesios heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Gesios is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Bărzoi met een snelle inworp. Kanatçı speelt de bal door. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Karakula rent richting de bal. Karakula met een sublieme pass. Daar is Gesios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dueñas de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Gesios rent richting de bal. Kanatçı is nu in balbezit. Kanatçı passt de bal zonder na te denken. Daar is Hay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hay schiet op doel. Blandin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lozano de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
van Heemst rent richting de bal. van Heemst geeft een lange en hoge pass. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Ionut#Manageru 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 41%, Ionut#Manageru 59%.
FC Brasovia2007 - Ionut#Manageru 2:0

58e minuut.
Queridinho met een sublieme pass. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Ionut#Manageru 3:0

61e minuut.
Kanatçı verovert de bal door een tackle van achteren. Kanatçı speelt de bal door. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro geeft een lange en hoge pass. Gesios springt en kopt de bal. Blandin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Ionut#Manageru 4:0

62e minuut.
Trujillo met een sublieme pass. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer geeft de bal voor. Mạnh Trường is nu in balbezit. Mạnh Trường schiet op doel. Markov bokst de bal weg.

64e minuut.
Kanatçı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gesios de bal. Gesios speelt de bal door. Hay is nu in balbezit. Hay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Ionut#Manageru 5:0

71e minuut.
Lozano kopt de bal weg. Bărzoi rent richting de bal. Karakula verovert de bal door een tackle van achteren. Karakula geeft een lange en hoge pass. Hay springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rekuć is nu in balbezit. Givet verovert de bal door een tackle van achteren. Givet probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer geeft een hoge lob. Markov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Agnoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnoletti geeft een lange en hoge pass. Hay met een sublieme pass. Gesios probeert de bal aan de voet te houden. Gesios draait met de bal, schiet en ... Blandin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Klungelig pakt Dueñas de bal. Lozano is nu in balbezit. Hay verovert de bal door een tackle van achteren. Hay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Ionut#Manageru 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 42%, Ionut#Manageru 58%.
FC Brasovia2007 - Ionut#Manageru 6:0