Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Teiuș Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30110
S.C. Teius Legiunea
liga 4 Tactiek 4
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten very good
weak Passen very good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Jacoszek met een sublieme pass. Dikov geeft een lange en hoge pass. Pantazescu rent richting de bal. Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu bokst de bal weg.

12e minuut.
Rolnik kopt de bal weg. Antipa is nu in balbezit. Antipa passt de bal in één keer door. Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Slouk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacoszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Slouk wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Aldrete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rolnik is nu in balbezit. Linares rent richting de bal. Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Legiunea 0:1

19e minuut.
Slouk rent richting de bal. Slouk geeft een lange en hoge pass. Spânu heeft problemen om de bal te vangen. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rolnik is nu in balbezit. Barbagallo is nu in balbezit. Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Legiunea 0:2

29e minuut.
Choiński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rolnik de bal onder controle te krijgen. Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik onderschept slim de pass. Rolnik schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Choiński speelt de bal door. Dikov geeft de bal voor. Rolnik rent richting de bal. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Legiunea 0:3

37e minuut.
Aldrete geeft de bal voor. Szklanka met een sublieme pass. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 70%, Legiunea 30%.
S.C. Teius - Legiunea 0:3

50e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra speelt de bal door. Jaroszuk rent richting de bal. Jaroszuk geeft een lange en hoge pass. Rolnik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Legiunea 0:4

51e minuut.
Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa passt de bal met de wreef. Jaroszuk met een sublieme pass. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Antipa passt de bal in één keer door. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Rolnik rent richting de bal. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Viard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek passt de bal met de wreef. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk passt de bal in één keer door. Rolnik rent richting de bal. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Legiunea 0:5

66e minuut.
Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik schiet op doel. Barbagallo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Daar is Barbagallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolnik is nu in balbezit. Pantazescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rolnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rolnik neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Antipa met een sublieme pass. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek passt de bal met de wreef. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik schiet op doel. Iorgulescu bokst de bal weg.

77e minuut.
Slouk passt de bal in één keer door. Viard is nu in balbezit. Viard geeft een lange en hoge pass. Rolnik probeert de bal met de borst te controleren. Rolnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Viard kopt de bal weg. Klungelig pakt Dikov de bal. Dikov passt de bal zonder na te denken. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rolnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trusiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 72%, Legiunea 28%.
S.C. Teius - Legiunea 0:5