Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: APOLLO AC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 31948
APOLLO AC dinamo plesesti
nou Tactiek 433
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 54
good Schieten excellent
solid Passen solid
formidable Verdedigen good


8e minuut.
Powieczko rent richting de bal. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Françes probeert de bal aan de voet te houden. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fosco passt de bal zonder na te denken. Esterházy is nu in balbezit. Esterházy geeft een hoge lob. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Bohălţeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Žirović passt de bal in één keer door. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin passt de bal zonder na te denken. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hoftun passt de bal zonder na te denken. Bolchiş rent richting de bal. Bolchiş passt de bal in één keer door. Chiţu heeft problemen om de bal te vangen. Chiţu draait met de bal, schiet en ... Apostu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Esterházy probeert naar een medespeler te passen. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kapsa de bal. Kapsa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOLLO AC 49%, dinamo plesesti 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
APOLLO AC - dinamo plesesti 0:0

49e minuut.
Fosco geeft een hoge lob. Selvood bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvood passt de bal in één keer door. Pažin is nu in balbezit. Pažin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Žirović probeert naar een medespeler te passen. Powieczko is nu in balbezit. Karolek verovert de bal door een tackle van achteren. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Powieczko probeert naar een medespeler te passen. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ passt de bal zonder na te denken. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ... Bohălţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fosco met een sublieme pass. Powieczko rent richting de bal. Powieczko passt de bal zonder na te denken. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Šutković kopt de bal weg. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cybulski. Cybulski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Françes kopt de bal weg. Kapsa rent richting de bal. Kapsa passt de bal met de wreef. Chiţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fosco speelt de bal door. Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvood verovert de bal door een tackle van achteren. Selvood geeft de bal voor. Klungelig pakt Karolek de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Selvood neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Françes onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Selvood geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Powieczko maakt een snoekduik en kopt de bal. Bohălţeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
APOLLO AC - dinamo plesesti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APOLLO AC 53%, dinamo plesesti 47%.
APOLLO AC - dinamo plesesti 0:1