Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steluta BKY Fc. Chriss-team
sokker Tactiek oare?
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 50.9
excellent Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Daar is Lendvay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lendvay passt de bal zonder na te denken. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Divanis passt de bal in één keer door. Ghigna rent richting de bal. Ghigna geeft een lange en hoge pass. Grigorescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bardelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Lendvay geeft de bal voor. Lechat kopt de bal weg. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu schiet op doel. Bardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - Fc. Chriss-team 1:0

29e minuut.
Lendvay speelt de bal door. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu schiet op doel. Bardelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - Fc. Chriss-team 2:0

31e minuut.
Kiełpiński is nu in balbezit. Vente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiełpiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lendvay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lechat is nu in balbezit. Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ahilie met de inworp. Lendvay is nu in balbezit. Lendvay geeft een hoge lob. Grigorescu krijgt zijn hoofd ertegen. Bardelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 40%, Fc. Chriss-team 60%.
Steluta BKY - Fc. Chriss-team 2:0

49e minuut.
Xydous is nu in balbezit. Xydous probeert naar een medespeler te passen. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Lechat is nu in balbezit. Lechat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Újhelyi met een snelle inworp. Xydous rent richting de bal. Xydous geeft de bal voor. Suárez krijgt zijn hoofd ertegen. Karasevdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Lendvay verovert de bal door een tackle van achteren. Lendvay geeft de bal voor. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap. Bardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - Fc. Chriss-team 3:0

88e minuut.
Hauhola geeft een lange en hoge pass. Ghigna rent richting de bal. Ghigna geeft een lange en hoge pass. Grigorescu krijgt zijn hoofd ertegen. Bardelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta BKY - Fc. Chriss-team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta BKY 44%, Fc. Chriss-team 56%.
Steluta BKY - Fc. Chriss-team 4:0