Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ionut#Manageru Greerii Verzi
112 Tactiek greeri532
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
50.2 gemiddelde waardering 53.6
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Bărzoi rent richting de bal. Winckelmans verovert de bal door een tackle van achteren. Winckelmans geeft de bal voor. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Winckelmans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Priveda is nu in balbezit. Met opzet legt Palma zijn tegenspeler op de grond. Palma krijgt een gele kaart. Priveda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Priveda met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski onderschept slim de pass. Krzyżykowski geeft een hoge lob. Gaiato maakt een snoekduik en kopt de bal. Blandin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ionut#Manageru - Greerii Verzi 0:1

15e minuut.
Priveda rent richting de bal. Priveda geeft een hoge lob. Dragojević is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pogorelov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Scarafaggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarafaggi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ionut#Manageru - Greerii Verzi 0:2

28e minuut.
Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević passt de bal met de wreef. Palma is nu in balbezit. Mạnh Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Trường haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ionut#Manageru - Greerii Verzi 1:2

37e minuut.
Walke geeft een hoge lob. Inworp. Schaeffer met de inworp. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ionut#Manageru 56%, Greerii Verzi 44%.
Ionut#Manageru - Greerii Verzi 1:2

58e minuut.
Dueñas passt de bal met de wreef. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer passt de bal met de wreef. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. Gama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Gaiato rent richting de bal. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi schiet op doel. Blandin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ionut#Manageru - Greerii Verzi 1:3

67e minuut.
Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winckelmans. Winckelmans krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mạnh Trường rent richting de bal. Krzyżykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżykowski geeft de bal voor. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi schiet op doel. Blandin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer passt de bal zonder na te denken. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski geeft de bal voor. Scarafaggi kopt de bal weg. Blandin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Daar is Mạnh Trường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzyżykowski rent richting de bal. Mạnh Trường begaat een overtreding. Mạnh Trường krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ionut#Manageru 47%, Greerii Verzi 53%.
Ionut#Manageru - Greerii Verzi 1:3