Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Ambroziana FC Brasovia2007
5.2.1.2 se stie Tactiek 4-1-3-2
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
37.8 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten excellent
weak Passen very good
adequate Verdedigen excellent


26e minuut.
Kanatçı rent richting de bal. Kanatçı geeft een hoge lob. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel. Piruşca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC Brasovia2007 0:1

42e minuut.
Esteban is nu in balbezit. Esteban geeft de bal voor. Inworp. Moşneguţu met de inworp. Căpăţână geeft een lange en hoge pass. Markov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 60%, FC Brasovia2007 40%.
Inter Ambroziana - FC Brasovia2007 0:1

58e minuut.
Ignatescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karakula met de inworp. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula geeft de bal voor. Vulpeş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC Brasovia2007 0:2

61e minuut.
Silivaş geeft een hoge lob. Karakula is nu in balbezit. Karakula speelt de bal door. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel. Piruşca bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Kanatçı rent richting de bal. Kanatçı geeft de bal voor. Ignatescu kopt de bal weg. Daar is Gesios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Buitenspel voor Istvan. Goede buitenspelval van de verdediging. van Heemst neemt vlug de vrije trap. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel. Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC Brasovia2007 0:3

84e minuut.
Gesios rent richting de bal. Gesios geeft een lange en hoge pass. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay draait met de bal, schiet en ... Piruşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Ambroziana - FC Brasovia2007 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Ambroziana 63%, FC Brasovia2007 37%.
Inter Ambroziana - FC Brasovia2007 0:4