Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti S.C. Teius
433 Tactiek liga 4
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 39.9
formidable Schieten very good
very good Passen average
good Verdedigen weak


6e minuut.
Antonov speelt de bal door. Martini rent richting de bal. Fosco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fosco krijgt een gele kaart. Martini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szklanka komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Šutković kopt de bal weg. Daar is Esterházy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esterházy probeert naar een medespeler te passen. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu bokst de bal weg.

16e minuut.
Iorgulescu trapt de bal weg van het doel. Šutković kopt de bal weg. Kornev heeft problemen om de bal te vangen. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - S.C. Teius 1:0

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aldrete zal de hoekschop nemen. Fosco heeft problemen om de bal te vangen. Szklanka is nu in balbezit. Szklanka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antonov is nu in balbezit. Antonov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Šutković passt de bal in één keer door. Žirović rent richting de bal. Met opzet legt Aldrete zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Aldrete moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aldrete schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Coreda probeert de bal met de borst te controleren. Šutković speelt de bal door. Pantazescu is nu in balbezit. Pažin onderschept slim de pass. Pažin draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Žirović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin passt de bal in één keer door. Žirović geeft een hoge lob. Mihuţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - S.C. Teius 2:0

31e minuut.
Szkudelski met een sublieme pass. Antonov is nu in balbezit. Antonov passt de bal in één keer door. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fosco heeft problemen om de bal te vangen. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Žirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Žirović passt de bal zonder na te denken. Powieczko is nu in balbezit. Pažin is nu in balbezit. Pažin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - S.C. Teius 3:0

38e minuut.
Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini probeert naar een medespeler te passen. Antonov rent richting de bal. Antonov haalt uit met een fantastische trap. Apostu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - S.C. Teius 3:1

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Ouzounis de bal onder controle te krijgen. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin passt de bal met de wreef. Žirović rent richting de bal. Žirović geeft een hoge lob. Iorgulescu bokst de bal weg. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - S.C. Teius 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 40%, S.C. Teius 60%.
dinamo plesesti - S.C. Teius 4:1

49e minuut.
Powieczko geeft een lange en hoge pass. Mihuţ springt en kopt de bal. Pažin probeert de bal met de borst te controleren. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - S.C. Teius 5:1

49e minuut.
Martini speelt de bal door. Antonov probeert naar een medespeler te passen. Szklanka rent richting de bal. Szklanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - S.C. Teius 5:2

57e minuut.
Pažin passt de bal zonder na te denken. Powieczko met een sublieme pass. Selvood bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvood geeft een lange en hoge pass. Mihuţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ speelt de bal door. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Iorgulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - S.C. Teius 6:2

62e minuut.
Žirović heeft problemen om de bal te vangen. Žirović geeft de bal voor. Selvood kopt de bal weg. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Iorgulescu trapt de bal weg van het doel. Šutković kopt de bal weg. Powieczko probeert naar een medespeler te passen. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - S.C. Teius 7:2

66e minuut.
Powieczko schiet op doel. Pantazescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - S.C. Teius 8:2

69e minuut.
Kornev probeert naar een medespeler te passen. Coreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Coreda geeft een lange en hoge pass. Pažin is nu in balbezit. Pažin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Pantazescu passt de bal in één keer door. Linares heeft problemen om de bal te vangen. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Iorgulescu bokst de bal weg. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - S.C. Teius 9:2

89e minuut.
Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ouzounis. Powieczko raakt geblesseerd tijdens het duel. Šutković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - S.C. Teius 10:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 22%, S.C. Teius 78%.
dinamo plesesti - S.C. Teius 10:2