Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Teiuș Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17482
S.C. Teius Fc. Chriss-team
liga 4 Tactiek oare?
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 47.2
very good Schieten very good
poor Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Folta geeft de bal voor. Vlădoiu kopt de bal weg. Pietreanu probeert de bal aan de voet te houden. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gressó met de inworp. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Doeltrap. Tarradas trapt de bal weg van het doel. Vente kopt de bal weg. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Râpanu de bal onder controle te krijgen. Szklanka is nu in balbezit. Szklanka geeft de bal voor. Bardelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vlădoiu geeft de bal voor. Szkudelski kopt de bal weg. Folta rent richting de bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Tarradas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Râpanu verovert de bal door een tackle van achteren. Râpanu geeft een hoge lob. Szklanka is nu in balbezit. Szklanka draait met de bal, schiet en ... Bardelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C. Teius - Fc. Chriss-team 1:0

39e minuut.
Grumezea speelt de bal door. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft een hoge lob. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mărăşescu passt de bal met de wreef. Vlădoiu is nu in balbezit. Vlădoiu speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 60%, Fc. Chriss-team 40%.
S.C. Teius - Fc. Chriss-team 1:0

47e minuut.
Wilk geeft een lange en hoge pass. Gheorghe rent richting de bal. Gheorghe speelt de bal door. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.C. Teius - Fc. Chriss-team 1:1

49e minuut.
Vente speelt de bal door. Vlădoiu is nu in balbezit. Vlădoiu speelt de bal door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Vente geeft een lange en hoge pass. Szkudelski geeft een lange en hoge pass. Young rent richting de bal. Szklanka verovert de bal door een tackle van achteren. Szklanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dziedzina rent richting de bal. Dziedzina geeft een hoge lob. Szklanka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gressó is nu in balbezit. Gressó geeft een hoge lob. Szklanka probeert naar een medespeler te passen. Martini is nu in balbezit. Martini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Gheorghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gressó onderschept slim de pass. Gressó met een sublieme pass. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gressó zal de hoekschop nemen. Ouzounis rent richting de bal. Ouzounis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szkudelski de bal onder controle te krijgen. Tarradas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C. Teius 59%, Fc. Chriss-team 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.C. Teius - Fc. Chriss-team 1:1