Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valhalla AG Inter Craiova
ss Tactiek F
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 49.9
incredible Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Tiuca passt de bal met de wreef. Ausina is nu in balbezit. Iarca onderschept slim de pass. Iarca passt de bal in één keer door. Garlaty bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Ştrudel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gică onderschept slim de pass. Gică passt de bal met de wreef. Pekmezcioğlu rent richting de bal. Pekmezcioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Muhacir met een sublieme pass. Ferestrău is nu in balbezit. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. Cârstoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Pănican is nu in balbezit. Ferestrău verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Amorini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amorini geeft een lange en hoge pass. Ferestrău kopt de bal weg. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pănican is nu in balbezit. Pănican geeft de bal voor. Muhacir geeft een hoge lob. Ştrudel kopt de bal weg. Selymes probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel onderschept slim de pass. Ştrudel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Inter Craiova 1:0

36e minuut.
Iarca speelt de bal door. Pekmezcioğlu rent richting de bal. Măldărăşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Odrowąż zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekmezcioğlu geeft een hoge lob. Garlaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlaty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valhalla AG - Inter Craiova 1:1

39e minuut.
Tiuca passt de bal in één keer door. Minciună rent richting de bal. Minciună passt de bal met de wreef. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... Cârstoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Copită verovert de bal door een tackle van achteren. Copită probeert naar een medespeler te passen. Minciună is nu in balbezit. Garlaty onderschept slim de pass. Garlaty haalt uit met een fantastische trap. Ciorchine bokst de bal weg.

43e minuut.
Minciună rent richting de bal. Minciună passt de bal in één keer door. Gică onderschept slim de pass. Muhacir is nu in balbezit. Muhacir geeft de bal voor. Cârstoiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 49%, Inter Craiova 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valhalla AG - Inter Craiova 1:1

51e minuut.
Măldărăşanu met een sublieme pass. Muhacir geeft de bal voor. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
David kopt de bal weg. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu met een sublieme pass. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhalla AG - Inter Craiova 2:1

71e minuut.
Klungelig pakt Muhacir de bal. Muhacir geeft een lange en hoge pass. Daar is Negoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău draait met de bal, schiet en ... Cârstoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Ferestrău kopt de bal weg. Tiuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiuca speelt de bal door. Măldărăşanu is nu in balbezit. Măldărăşanu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Măldărăşanu passt de bal in één keer door. Muhacir met een sublieme pass. Pănican bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel onderschept slim de pass. Ştrudel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhalla AG 49%, Inter Craiova 51%.
Valhalla AG - Inter Craiova 2:1