Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`U`_CRAIOVA Rapid `1923` Bucuresti
szy Tactiek je 1
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 56.4
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Klungelig pakt Bleha de bal. Dworzyński speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quốc Bảo met de inworp. Peniche geeft een lange en hoge pass. Fulga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bleha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleha passt de bal in één keer door. Mingardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardi geeft een lange en hoge pass. Mahimar maakt een snoekduik en kopt de bal. Zelen bokst de bal weg.

21e minuut.
Rodríguez Melenas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bleha de bal onder controle te krijgen. Ruiz rent richting de bal. Rodríguez Melenas verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Melenas haalt uit met een fantastische trap. Fulga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kitowicz kopt de bal weg. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu speelt de bal door. Mahimar is nu in balbezit. Mahimar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kitowicz met een sublieme pass. Mingardi is nu in balbezit. Mingardi geeft de bal voor. Klungelig pakt Mahimar de bal. Mahimar haalt uit met een fantastische trap. Zelen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 49%, Rapid `1923` Bucuresti 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`U`_CRAIOVA - Rapid `1923` Bucuresti 0:0

64e minuut.
Mingardi is nu in balbezit. Mingardi passt de bal zonder na te denken. Mahimar rent richting de bal. Mahimar haalt uit met een fantastische trap. Zelen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Rapid `1923` Bucuresti 1:0

65e minuut.
Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Peniche verovert de bal door een tackle van achteren. Peniche passt de bal met de wreef. Rodríguez Melenas is nu in balbezit. Rodríguez Melenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Uriarte verovert de bal door een tackle van achteren. Uriarte geeft een hoge lob. Bleha is nu in balbezit. Stuhr rent richting de bal. Stuhr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu passt de bal zonder na te denken. Mingardi is nu in balbezit. Mingardi geeft een hoge lob. Mahimar maakt een snoekduik en kopt de bal. Zelen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Klungelig pakt Kalkan de bal. Kalkan speelt de bal door. Pavelek probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez Melenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Melenas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mahimar onderschept slim de pass. Năstăsescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gagliano. Gagliano krijgt een gele kaart. Năstăsescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mingardi komt bij de bal en schiet. Maloca probeert de bal aan de voet te houden. Zelen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Rapid `1923` Bucuresti 2:0

85e minuut.
Peniche met een sublieme pass. Quốc Bảo rent richting de bal. Quốc Bảo geeft een lange en hoge pass. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković haalt uit met een fantastische trap. Fulga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pavelek is nu in balbezit. Kalkan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkan probeert naar een medespeler te passen. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fulga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Rapid `1923` Bucuresti 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 58%, Rapid `1923` Bucuresti 42%.
`U`_CRAIOVA - Rapid `1923` Bucuresti 2:1