Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mihăilești GR F.C. Botoșani 1945
523 Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
36.3 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten outstanding
weak Passen solid
adequate Verdedigen very good


22e minuut.
Garguła met een snelle inworp. Nicolici is nu in balbezit. Matušek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matušek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Zaldua is nu in balbezit. Zaldua probeert naar een medespeler te passen. Westlin is nu in balbezit. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - F.C. Botoșani 1945 0:1

28e minuut.
Minh Hòa onderschept slim de pass. Minh Hòa passt de bal met de wreef. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - F.C. Botoșani 1945 0:2

30e minuut.
Halata heeft problemen om de bal te vangen. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi passt de bal zonder na te denken. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat schiet op doel. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Glavan probeert naar een medespeler te passen. Minh Hòa met een sublieme pass. Westlin heeft problemen om de bal te vangen. Zaldua rent richting de bal. Zaldua schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Garguła rent richting de bal. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat met een sublieme pass. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 69%, F.C. Botoșani 1945 31%.
Mihăilești GR - F.C. Botoșani 1945 0:2

53e minuut.
Scholten verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfalvi rent richting de bal. Pálfalvi geeft de bal voor. Zaldua rent richting de bal. Zaldua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - F.C. Botoșani 1945 0:3

56e minuut.
Garguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat onderschept slim de pass. Minh Hòa met een sublieme pass. Daar is Zaldua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaldua haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Boonkasemsanti met een sublieme pass. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi speelt de bal door. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi passt de bal in één keer door. Daar is Westlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Garguła passt de bal zonder na te denken. Scholten rent richting de bal. Pálfalvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pálfalvi krijgt een gele kaart. Scholten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garguła zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nicolici rent richting de bal. Nicolici haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi geeft de bal voor. Daar is Vlásek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonfant met een sublieme pass. Apostu geeft de bal voor. Zaldua is nu in balbezit. Zaldua haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Mazurowski rent richting de bal. Mazurowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zaldua de bal. Zaldua draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - F.C. Botoșani 1945 0:4

76e minuut.
Westlin speelt de bal door. Boonkasemsanti geeft de bal voor. Zaldua kopt de bal weg. Klungelig pakt Lăpădat de bal. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Vanhakartano trapt de bal weg. Minh Hòa kopt de bal weg. Zaldua rent richting de bal. Zaldua haalt uit met een fantastische trap. Vanhakartano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - F.C. Botoșani 1945 0:5

80e minuut.
Lăpădat verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Minh Hòa de bal. Minh Hòa probeert naar een medespeler te passen. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano bokst de bal weg.

85e minuut.
Arismendi rent richting de bal. Arismendi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vlásek de bal. Zaldua rent richting de bal. Zaldua schiet op doel. Vanhakartano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 79%, F.C. Botoșani 1945 21%.
Mihăilești GR - F.C. Botoșani 1945 0:5