Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpio30 Grobari Arad
soprano tactic Tactiek VDK
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 44.7
formidable Schieten solid
very good Passen solid
adequate Verdedigen adequate


12e minuut.
Religa is nu in balbezit. Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Radacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarkın is nu in balbezit. Tarkın haalt uit met een fantastische trap. Sorrentino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Tache kopt de bal weg. Randsverk controleert de bal met de borst. Alfasi is nu in balbezit. Alfasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Grobari Arad 1:0

18e minuut.
Vukotić passt de bal zonder na te denken. Plewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewa geeft een lange en hoge pass. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Petcu passt de bal met de wreef. Kryszak rent richting de bal. Trochim begaat een overtreding. Kryszak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kryszak komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vukotić onderschept slim de pass. Vukotić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amir de bal. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak haalt uit met een fantastische trap. Zastavni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Daar is Tarkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radacz met een sublieme pass. Mezey rent richting de bal. Randsverk onderschept slim de pass. Randsverk schiet op doel. Sorrentino bokst de bal weg.

35e minuut.
Radacz trapt de bal weg van het doel. Arghirescu kopt de bal weg. Daar is Minh Ðức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkın draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lazarovici rent richting de bal. Lazarovici geeft een hoge lob. Minh Ðức probeert de bal met de borst te controleren. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Grobari Arad 2:0

39e minuut.
Lazarovici rent richting de bal. Lazarovici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radacz de bal. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Grobari Arad 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 37%, Grobari Arad 63%.
Skorpio30 - Grobari Arad 3:0

50e minuut.
Religa rent richting de bal. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu geeft een hoge lob. Randsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Randsverk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Grobari Arad 4:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Religa met een snelle inworp. Petcu speelt de bal door. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Randsverk speelt de bal door. Alfasi heeft problemen om de bal te vangen. Vukotić is nu in balbezit. Alfasi onderschept slim de pass. Alfasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Randsverk is nu in balbezit. Radacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Randsverk onderschept slim de pass. Randsverk schiet op doel. Sorrentino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Grobari Arad 5:0

65e minuut.
Chiţa komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Petcu de bal. Velciu rent richting de bal. Velciu passt de bal met de wreef. Plewa is nu in balbezit. Plewa geeft de bal voor. Zastavni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Daar is Tarkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfasi passt de bal met de wreef. Randsverk rent richting de bal. Randsverk draait met de bal, schiet en ... Sorrentino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Mezey bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfasi verovert de bal door een tackle van achteren. Alfasi met een sublieme pass. Tarkın is nu in balbezit. Tarkın haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Randsverk geeft de bal voor. Klungelig pakt Radacz de bal. Tarkın rent richting de bal. Tarkın schiet op doel. Sorrentino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Grobari Arad 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 52%, Grobari Arad 48%.
Skorpio30 - Grobari Arad 6:0