Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tămășeu Inter Craiova
4-1-3-2 Tactiek F
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 4
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 49.7
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Cârstoiu met een harde bal richting middenveld. Magro is nu in balbezit. Garlaty begaat een overtreding. Garlaty krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Rus geeft een lange en hoge pass. Garlaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Magro naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Pănican onderschept slim de pass. Garbarini rent richting de bal. Pănican tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garbarini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Garbarini kan niet meer verder spelen. Mazurczak komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Jankovec verovert de bal door een tackle van achteren. Jankovec probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Cârstoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Alencar probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rus krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Homayoun is nu in balbezit. Homayoun speelt de bal door. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek schiet op doel. Cârstoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - Inter Craiova 1:0

20e minuut.
Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Selymes de bal onder controle te krijgen. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek schiet op doel. Cârstoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Mascaró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascaró passt de bal met de wreef. Garlaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlaty haalt uit met een fantastische trap. Bărbulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tămășeu - Inter Craiova 1:1

38e minuut.
Rădulescu probeert de bal met de borst te controleren. Homayoun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rădulescu. Rădulescu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Alencar passt de bal zonder na te denken. Jankovec is nu in balbezit. Jankovec speelt de bal door. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek schiet op doel. Cârstoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Rădulescu kopt de bal weg. Homayoun speelt de bal door. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Cârstoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Odrowąż kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alencar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pazurek krijgt zijn hoofd ertegen. Cârstoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tămășeu 32%, Inter Craiova 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tămășeu - Inter Craiova 1:1

46e minuut.
Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alencar geeft een hoge lob. Selymes kan de bal niet met de borst controleren. Pazurek rent richting de bal. Pazurek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek schiet op doel. Cârstoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - Inter Craiova 2:1

60e minuut.
Van Heck is nu in balbezit. Van Heck passt de bal in één keer door. Pănican is nu in balbezit. Pazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Van Heck met de inworp. Grammozis rent richting de bal. Odrowąż begaat een overtreding. Odrowąż krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Jankovec speelt de bal door. Grammozis heeft problemen om de bal te vangen. Grammozis met een sublieme pass. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mazurczak heeft problemen om de bal te vangen. Selymes rent richting de bal. Pazurek onderschept slim de pass. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Cârstoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - Inter Craiova 3:1

87e minuut.
Jankovec is nu in balbezit. Jankovec geeft een hoge lob. Pazurek rent richting de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - Inter Craiova 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tămășeu 31%, Inter Craiova 69%.
FC Tămășeu - Inter Craiova 4:1