Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newton Heat Valhalla AG
3-4-3 Tactiek x1
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 60.7
solid Schieten outstanding
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Ausina controleert de bal met de borst. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buculei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buculei legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ciorchine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ştrudel is nu in balbezit. Weddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. Buscan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Valhalla AG 0:1

15e minuut.
Măldărăşanu geeft de bal voor. Buscan speelt de bal door. Măldărăşanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferestrău de bal. Ferestrău schiet op doel. Buscan bokst de bal weg.

21e minuut.
Ştrudel kopt de bal weg. Ferestrău is nu in balbezit. Bârlădeanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferestrău is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferestrău legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ausina passt de bal in één keer door. Muhacir is nu in balbezit. Muhacir geeft een hoge lob. Weddle rent richting de bal. Weddle passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Muhacir met de inworp. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu passt de bal zonder na te denken. Ferestrău rent richting de bal. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tiuca is nu in balbezit. Tiuca schiet op doel. Buscan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton Heat 62%, Valhalla AG 38%.
Newton Heat - Valhalla AG 0:1

46e minuut.
Siladi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ausina probeert naar een medespeler te passen. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin azad krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Pagliarulo geeft een lange en hoge pass. Buculei rent richting de bal. Buculei passt de bal zonder na te denken. Siladi rent richting de bal. Siladi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Perryman verovert de bal door een tackle van achteren. Perryman passt de bal met de wreef. Salim Mustafa speelt de bal door. Siladi rent richting de bal. Siladi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ishiju probeert de bal aan de voet te houden. Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măldărăşanu probeert naar een medespeler te passen. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Salim Mustafa kopt de bal weg. bin azad heeft problemen om de bal te vangen. Măldărăşanu rent richting de bal. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap. Buscan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Pagliarulo geeft een hoge lob. Ausina heeft problemen om de bal te vangen. Ausina geeft de bal voor. Ştrudel springt en kopt de bal. Buscan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Weddle geeft een hoge lob. Inworp. Tiuca met een snelle inworp. Măldărăşanu rent richting de bal. Măldărăşanu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton Heat 55%, Valhalla AG 45%.
Newton Heat - Valhalla AG 0:1