Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: BLUESTARS Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17737
BLUESTARS Rapid `1923` Bucuresti
4222 Tactiek je 1
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 55.4
solid Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Klungelig pakt Lunde de bal. Stuhr rent richting de bal. Stuhr passt de bal zonder na te denken. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Rapid `1923` Bucuresti 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Pesík de bal. Stuhr rent richting de bal. Vlatković is nu in balbezit. Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr schiet op doel. Carello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pichlmaier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Peier rent richting de bal. Peier geeft een lange en hoge pass. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BLUESTARS - Rapid `1923` Bucuresti 1:1

15e minuut.
Uriarte verovert de bal door een tackle van achteren. Reiter speelt de bal door. Vlatković rent richting de bal. Vlatković draait met de bal, schiet en ... Carello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Rapid `1923` Bucuresti 1:2

17e minuut.
Kosecki passt de bal in één keer door. Vidrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Melenas verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Melenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Rapid `1923` Bucuresti 1:3

19e minuut.
Lucescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lucescu geeft de bal voor. Răcaru heeft problemen om de bal te vangen. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Zelen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Rapid `1923` Bucuresti 2:3

25e minuut.
Vidrio kopt de bal weg. Daar is Peier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Melenas rent richting de bal. Rodríguez Melenas schiet op doel. Carello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Rapid `1923` Bucuresti 2:4

26e minuut.
Peniche rent richting de bal. Reiter met een sublieme pass. Stuhr geeft een lange en hoge pass. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković draait met de bal, schiet en ... Carello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pesík met een sublieme pass. Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz passt de bal zonder na te denken. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olechwierowicz zal de hoekschop nemen. Zelen probeert naar een medespeler te passen. Quốc Bảo rent richting de bal. Peier verovert de bal door een tackle van achteren. Peier geeft een lange en hoge pass. Zelen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLUESTARS 52%, Rapid `1923` Bucuresti 48%.
BLUESTARS - Rapid `1923` Bucuresti 2:4

53e minuut.
Kalkan is nu in balbezit. Kalkan geeft de bal voor. Lunde controleert de bal met de borst. Rodríguez Melenas is nu in balbezit. Rodríguez Melenas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Rapid `1923` Bucuresti 2:5

58e minuut.
Kosecki is nu in balbezit. Kosecki geeft de bal voor. Răcaru rent richting de bal. Răcaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Quốc Bảo rent richting de bal. Kosecki onderschept slim de pass. Kosecki passt de bal zonder na te denken. Lucescu rent richting de bal. Lucescu haalt uit met een fantastische trap. Zelen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

65e minuut.
Ganzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kalkan de bal. Pichlmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pesík rent richting de bal. Pesík geeft de bal voor. Kosecki geeft een lange en hoge pass. Reiter heeft problemen om de bal te vangen. Engerer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu draait met de bal, schiet en ... Zelen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Stuhr passt de bal met de wreef. Olechwierowicz speelt de bal door. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru draait met de bal, schiet en ... Zelen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

81e minuut.
Kosecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kosecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vidrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peniche onderschept slim de pass. Peniche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quốc Bảo neemt de hoekschop. Klungelig pakt Rodríguez Melenas de bal. Rodríguez Melenas haalt uit met een fantastische trap. Carello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BLUESTARS - Rapid `1923` Bucuresti 2:6

83e minuut.
Inworp. Quốc Bảo met de inworp. Daar is Peniche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peniche geeft een hoge lob. Vlatković krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kalkan probeert naar een medespeler te passen. Peniche rent richting de bal. Engerer probeert naar een medespeler te passen. Reiter geeft een lange en hoge pass. Vlatković maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vidrio heeft problemen om de bal te vangen. Carello bokst de bal weg.

86e minuut.
Ganzi speelt de bal door. Peniche probeert de bal met de borst te controleren. Peniche probeert naar een medespeler te passen. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković schiet op doel. Carello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLUESTARS 57%, Rapid `1923` Bucuresti 43%.
BLUESTARS - Rapid `1923` Bucuresti 2:6