Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpio30 Mihăilești GR
soprano tactic Tactiek 523
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 34.3
outstanding Schieten good
solid Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Tache passt de bal in één keer door. Alfasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfasi passt de bal met de wreef. Tarkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkın draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Papst onderschept slim de pass. Papst speelt de bal door. Bahçebozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçebozan haalt uit met een fantastische trap. Zastavni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Mihăilești GR 0:1

9e minuut.
Tarkın met een sublieme pass. Randsverk rent richting de bal. Nicolici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicolici krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Alfasi passt de bal zonder na te denken. Tarkın is nu in balbezit. Tarkın haalt uit met een fantastische trap. Bonfant probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpio30 - Mihăilești GR 1:1

14e minuut.
Garguła rent richting de bal. Garguła geeft een hoge lob. Trochim probeert de bal met de borst te controleren. Nicolici rent richting de bal. Nicolici draait met de bal, schiet en ... Zastavni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Mihăilești GR 1:2

22e minuut.
Milello rent richting de bal. Nicolici onderschept slim de pass. Tache begaat een overtreding. Tache krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Halata geeft een lange en hoge pass. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk passt de bal in één keer door. Tarkın is nu in balbezit. Tarkın schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Garguła de bal onder controle te krijgen. Westlin kopt de bal weg. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Randsverk heeft problemen om de bal te vangen. Randsverk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Randsverk rent richting de bal. Westlin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Randsverk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Randsverk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Šarić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpio30 - Mihăilești GR 2:2

39e minuut.
Tache passt de bal met de wreef. Randsverk is nu in balbezit. Alfasi probeert naar een medespeler te passen. Tarkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkın draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Šarić trapt de bal weg. Lazarovici kopt de bal weg. Papst met een sublieme pass. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 37%, Mihăilești GR 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skorpio30 - Mihăilești GR 2:2

58e minuut.
Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache passt de bal in één keer door. Alfasi rent richting de bal. Tarkın rent richting de bal. Tarkın schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tache geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bonfant de bal onder controle te krijgen. Tarkın is nu in balbezit. Alfasi is nu in balbezit. Alfasi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Alfasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfant begaat een overtreding. Alfasi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiţa komt het veld opgelopen. Alfasi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Alfasi onderschept slim de pass. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk passt de bal zonder na te denken. Tarkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkın haalt uit met een fantastische trap. Šarić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tarkın rent richting de bal. Tarkın haalt uit met een fantastische trap. Šarić bokst de bal weg.

83e minuut.
Alfasi is nu in balbezit. Vlásek verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkın verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkın draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tache geeft een hoge lob. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk passt de bal zonder na te denken. Tarkın is nu in balbezit. Tarkın draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lazarovici met een snelle inworp. Alfasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfasi passt de bal in één keer door. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Šarić met een harde bal richting middenveld. Garguła heeft problemen om de bal te vangen. Alfasi is nu in balbezit. Alfasi passt de bal met de wreef. Lazarovici geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Randsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Randsverk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - Mihăilești GR 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 38%, Mihăilești GR 62%.
Skorpio30 - Mihăilești GR 3:2