Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: Giuseppe Meazza
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5627
Inter Craiova Newton Heat
F Tactiek 3-4-3
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 54.1
good Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen good


2e minuut.
Odrowąż geeft een lange en hoge pass. Bârlădeanu heeft problemen om de bal te vangen. Pancu rent richting de bal. Garlaty onderschept slim de pass. Garlaty schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Garlaty heeft problemen om de bal te vangen. Ishiju rent richting de bal. Ishiju passt de bal in één keer door. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Newton Heat 0:1

9e minuut.
Pungă passt de bal in één keer door. Theodor is nu in balbezit. Theodor passt de bal in één keer door. Bezdolniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezdolniy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Buculei passt de bal in één keer door. Bezdolniy bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salim Mustafa neemt de hoekschop. Buculei springt en kopt de bal. Cârstoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Fonseca met een sublieme pass. Salim Mustafa met een sublieme pass. Buculei is nu in balbezit. Buculei schiet op doel. Na een snelle pass probeert Selymes de bal onder controle te krijgen. Cârstoiu bokst de bal weg. Bezdolniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezdolniy draait met de bal, schiet en ... Cârstoiu bokst de bal weg.

19e minuut.
Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes begaat een overtreding. Buculei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Theodor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buculei springt en kopt de bal. Cârstoiu bokst de bal weg.

21e minuut.
Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor passt de bal met de wreef. Buculei is nu in balbezit. Buculei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Selymes geeft een lange en hoge pass. Pungă onderschept slim de pass. Theodor rent richting de bal. Theodor geeft een lange en hoge pass. Buculei springt en kopt de bal. Cârstoiu bokst de bal weg.

28e minuut.
Gică met een sublieme pass. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor verovert de bal door een tackle van achteren. Theodor geeft een hoge lob. Buculei springt en kopt de bal. Cârstoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pancu is nu in balbezit. Ishiju is nu in balbezit. Ishiju passt de bal in één keer door. Bezdolniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezdolniy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bezdolniy rent richting de bal. Buculei rent richting de bal. Bezdolniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei rent richting de bal. Buculei draait met de bal, schiet en ... Cârstoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Theodor is nu in balbezit. Theodor geeft een hoge lob. Buculei is nu in balbezit. Buculei draait met de bal, schiet en ... Cârstoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Newton Heat 0:2

44e minuut.
Bezdolniy geeft de bal voor. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor onderschept slim de pass. Theodor geeft de bal voor. Buculei heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 68%, Newton Heat 32%.
Inter Craiova - Newton Heat 0:2

46e minuut.
Luchian komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bârlădeanu onderschept slim de pass. Bârlădeanu speelt de bal door. Klungelig pakt Theodor de bal. Theodor geeft de bal voor. Buculei krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Pekmezcioğlu kopt de bal weg. Buscan probeert naar een medespeler te passen. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Gică speelt de bal door. Fonseca geeft de bal voor. Luchian kopt de bal weg. Daar is Buculei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buculei schiet op doel. Cârstoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes begaat een overtreding. Buculei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Theodor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buculei krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca speelt de bal door. Theodor speelt de bal door. Buculei rent richting de bal. Buculei draait met de bal, schiet en ... Cârstoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bezdolniy is nu in balbezit. Bezdolniy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Newton Heat 0:3

63e minuut.
Rus passt de bal zonder na te denken. Iarca rent richting de bal. Iarca geeft de bal voor. Pekmezcioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Newton Heat 1:3

64e minuut.
Gică geeft een hoge lob. Buitenspel voor Garlaty. Goede buitenspelval van de verdediging. Bârlădeanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Buculei de bal. Buculei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Pancu geeft een lange en hoge pass. Theodor controleert de bal met de borst. Theodor probeert naar een medespeler te passen. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pănican bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei onderschept slim de pass. Buculei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Selymes is nu in balbezit. Bezdolniy onderschept slim de pass. Fonseca met een sublieme pass. Buculei is nu in balbezit. Buculei haalt uit met een fantastische trap. Cârstoiu bokst de bal weg.

90e minuut.
Gică geeft een lange en hoge pass. Pungă is nu in balbezit. Pungă geeft een hoge lob. Buculei rent richting de bal. Buculei schiet op doel. Cârstoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 66%, Newton Heat 34%.
Inter Craiova - Newton Heat 1:3