Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`U`_CRAIOVA BLUESTARS
szy Tactiek 4222
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.2 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten solid
weak Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Engerer probeert naar een medespeler te passen. Şabanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sas ... Strafschop! Sas krijgt een gele kaart. Şabanoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Engerer neemt de penalty, wat een uithaal! Drăgoescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - BLUESTARS 0:1

8e minuut.
Engerer verovert de bal door een tackle van achteren. Engerer speelt de bal door. Olechwierowicz met een sublieme pass. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - BLUESTARS 0:2

11e minuut.
Engerer passt de bal in één keer door. Pesík is nu in balbezit. Pesík passt de bal in één keer door. Răcaru rent richting de bal. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - BLUESTARS 0:3

14e minuut.
Drapała haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Carello trapt de bal weg van het doel. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz haalt uit met een fantastische trap. Drăgoescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olechwierowicz probeert naar een medespeler te passen. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pesík speelt de bal door. Kosecki rent richting de bal. Kosecki passt de bal zonder na te denken. Şabanoğlu is nu in balbezit. Şabanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Drăgoescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş geeft een lange en hoge pass. Peier geeft een lange en hoge pass. Răcaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Drăgoescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - BLUESTARS 0:4

26e minuut.
Pesík probeert naar een medespeler te passen. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz geeft een lange en hoge pass. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru schiet op doel. Drăgoescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Boiangiu rent richting de bal. Kosecki onderschept slim de pass. Kosecki geeft de bal voor. Răcaru rent richting de bal. Răcaru schiet op doel. Drăgoescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - BLUESTARS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 78%, BLUESTARS 22%.
`U`_CRAIOVA - BLUESTARS 0:5

46e minuut.
Engerer passt de bal met de wreef. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki geeft een hoge lob. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Vidrio onderschept slim de pass. Pesík heeft problemen om de bal te vangen. Pesík speelt de bal door. Şabanoğlu is nu in balbezit. Şabanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Klungelig pakt Peier de bal. Peier passt de bal zonder na te denken. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru schiet op doel. Drăgoescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - BLUESTARS 0:6

66e minuut.
Boiangiu passt de bal met de wreef. Fizedean rent richting de bal. Fizedean passt de bal zonder na te denken. Kosacoff is nu in balbezit. Kosacoff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz passt de bal zonder na te denken. Kosecki geeft de bal voor. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kosecki met de inworp. Şabanoğlu rent richting de bal. Şabanoğlu met een sublieme pass. Engerer geeft een lange en hoge pass. Răcaru krijgt zijn hoofd ertegen. Drăgoescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - BLUESTARS 0:7

81e minuut.
Olechwierowicz speelt de bal door. Răcaru is nu in balbezit. Łabuński rent richting de bal. Łabuński geeft een lange en hoge pass. Drapała kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 69%, BLUESTARS 31%.
`U`_CRAIOVA - BLUESTARS 0:7