Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mihăilești GR Grobari Arad
523 Tactiek VDK
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 43.3
good Schieten very good
weak Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Vlásek kopt de bal weg. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu probeert naar een medespeler te passen. Kryszak rent richting de bal. Kryszak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Velciu probeert naar een medespeler te passen. Kryszak rent richting de bal. Kryszak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bonfant de bal onder controle te krijgen. Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Scholten passt de bal zonder na te denken. Daar is Garguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garguła roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Garguła kan niet meer verder spelen. Dzienisz komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Petcu is nu in balbezit. Petcu passt de bal in één keer door. Daar is Vlásek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryszak rent richting de bal. Kryszak draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewa verovert de bal door een tackle van achteren. Plewa geeft een hoge lob. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak draait met de bal, schiet en ... Vanhakartano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Velciu rent richting de bal. Velciu met een sublieme pass. Plewa speelt de bal door. Kryszak rent richting de bal. Kryszak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 64%, Grobari Arad 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mihăilești GR - Grobari Arad 0:0

61e minuut.
Scholten raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lupeş komt het veld opgelopen. Religa met een snelle inworp. Petcu speelt de bal door. Vukotić rent richting de bal. Vukotić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Petcu probeert naar een medespeler te passen. Religa rent richting de bal. Dzienisz begaat een overtreding. Dzienisz krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Vukotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukotić passt de bal zonder na te denken. Plewa speelt de bal door. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihăilești GR - Grobari Arad 0:1

64e minuut.
Plewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plewa passt de bal met de wreef. Velciu met een sublieme pass. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanhakartano trapt de bal weg. Dzienisz kopt de bal weg. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Religa speelt de bal door. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu passt de bal zonder na te denken. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Religa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tułodziecki komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśkiewicz onderschept slim de pass. Kraśkiewicz geeft een lange en hoge pass. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Dzienisz kopt de bal weg. Inworp. Tułodziecki met een snelle inworp. Petcu is nu in balbezit. Petcu met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihăilești GR 67%, Grobari Arad 33%.
Mihăilești GR - Grobari Arad 0:1