Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: Giulesti
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 32336
Rapid `1923` Bucuresti Inter Craiova
je 1 Tactiek F
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
54.5 gemiddelde waardering 50.7
zeer goed Schieten goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Rodríguez Melenas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gică. Rodríguez Melenas raakt geblesseerd tijdens het duel. Peniche zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vlatković springt en kopt de bal. Cârstoiu bokst de bal weg. Odrowąż kopt de bal weg. Klungelig pakt Quốc Bảo de bal. Quốc Bảo schiet op doel. Cârstoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid `1923` Bucuresti - Inter Craiova 1:0

15e minuut.
Iarca is nu in balbezit. Iarca geeft een lange en hoge pass. Gagliano kopt de bal weg. Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż geeft een lange en hoge pass. Zelen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Daar is Stuhr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peniche probeert naar een medespeler te passen. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković haalt uit met een fantastische trap. Cârstoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pekmezcioğlu kopt de bal weg. Rădulescu is nu in balbezit. Peniche begaat een overtreding. Peniche krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Rus passt de bal in één keer door. Maloca is nu in balbezit. Garlaty onderschept slim de pass. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stuhr probeert naar een medespeler te passen. Selymes is nu in balbezit. Vlatković verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Melenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Melenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid `1923` Bucuresti - Inter Craiova 2:0

39e minuut.
Selymes onderschept slim de pass. Stuhr onderschept slim de pass. Pănican verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Melenas onderschept slim de pass. Rodríguez Melenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Quốc Bảo is nu in balbezit. Quốc Bảo passt de bal in één keer door. Rodríguez Melenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Melenas haalt uit met een fantastische trap. Cârstoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid `1923` Bucuresti - Inter Craiova 3:0

42e minuut.
Klungelig pakt Garlaty de bal. Rădulescu rent richting de bal. Vlatković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vlatković krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Stuhr rent richting de bal. Rodríguez Melenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr rent richting de bal. Stuhr haalt uit met een fantastische trap. Cârstoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid `1923` Bucuresti - Inter Craiova 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid `1923` Bucuresti 48%, Inter Craiova 52%.
Rapid `1923` Bucuresti - Inter Craiova 4:0

46e minuut.
Stuhr rent richting de bal. Rodríguez Melenas rent richting de bal. Gică probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rodríguez Melenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Melenas passt de bal zonder na te denken. Cârstoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid `1923` Bucuresti - Inter Craiova 5:0

49e minuut.
Stuhr is nu in balbezit. Stuhr met een sublieme pass. Rodríguez Melenas rent richting de bal. Rodríguez Melenas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vlatković rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid `1923` Bucuresti - Inter Craiova 6:0

56e minuut.
Kalkan is nu in balbezit. Iarca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalkan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reiter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rodríguez Melenas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vlatković passt de bal met de wreef. Rodríguez Melenas is nu in balbezit. Pănican rent richting de bal. Rodríguez Melenas verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Melenas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Garlaty is nu in balbezit. Reiter verovert de bal door een tackle van achteren. Reiter passt de bal met de wreef. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Stuhr kopt de bal weg. Daar is Selymes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid `1923` Bucuresti - Inter Craiova 7:0

79e minuut.
Stuhr kopt de bal weg. Vlatković rent richting de bal. Vlatković heeft problemen om de bal te vangen. Vlatković schiet op doel. Cârstoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid `1923` Bucuresti - Inter Craiova 8:0

81e minuut.
Vlatković onderschept slim de pass. Vlatković passt de bal met de wreef. Rodríguez Melenas is nu in balbezit. Rodríguez Melenas schiet op doel. Cârstoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid `1923` Bucuresti - Inter Craiova 9:0

88e minuut.
Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter onderschept slim de pass. Reiter geeft de bal voor. Klungelig pakt Rodríguez Melenas de bal. Rodríguez Melenas schiet op doel. Cârstoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid `1923` Bucuresti - Inter Craiova 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid `1923` Bucuresti 43%, Inter Craiova 57%.
Rapid `1923` Bucuresti - Inter Craiova 10:0