Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tămășeu F.C. Botoșani 1945
4-1-3-2 Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Mazurowski is nu in balbezit. Mazurowski speelt de bal door. Minh Hòa probeert naar een medespeler te passen. Zaldua rent richting de bal. Zaldua draait met de bal, schiet en ... Bărbulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro geeft een hoge lob. Mazurczak kopt de bal weg. Pazurek rent richting de bal. Pazurek draait met de bal, schiet en ... Petry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Alencar is nu in balbezit. Arismendi rent richting de bal. Arismendi probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Van Heck geeft de bal voor. Glavan kopt de bal weg. Minh Hòa met een sublieme pass. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Arismendi met een sublieme pass. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankovec is nu in balbezit. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 0:1

34e minuut.
Pálfalvi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alencar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jankovec is nu in balbezit. Jankovec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mascaró met een sublieme pass. Homayoun speelt de bal door. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak schiet op doel. Petry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tămășeu 61%, F.C. Botoșani 1945 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 1:1

51e minuut.
Grammozis rent richting de bal. Glavan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grammozis raakt geblesseerd tijdens het duel. Pazurek neemt de penalty, wat een uithaal! Petry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 2:1

53e minuut.
Jankovec passt de bal in één keer door. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu maakt een afschuwelijke overtreding. Apostu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi geeft een hoge lob. Zaldua rent richting de bal. Zaldua schiet op doel. Bărbulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 2:2

60e minuut.
Daar is Zaldua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minh Hòa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Minh Hòa kan niet meer verder spelen. Litkowski komt het veld opgelopen. Matušek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mazurowski probeert naar een medespeler te passen. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Heck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaldua is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matušek komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 2:3

62e minuut.
Glavan geeft een hoge lob. Magro geeft een lange en hoge pass. Litkowski rent richting de bal. Litkowski haalt uit met een fantastische trap. Petry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 3:3

65e minuut.
Alencar passt de bal met de wreef. Litkowski rent richting de bal. Daar is Litkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 4:3

69e minuut.
Grammozis geeft een lange en hoge pass. Mascaró rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matušek. Matušek krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Pazurek kopt de bal weg. Grammozis is nu in balbezit. Grammozis passt de bal in één keer door. Litkowski rent richting de bal. Litkowski draait met de bal, schiet en ... Petry bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 5:3

70e minuut.
Lăpădat speelt de bal door. Aidonidis heeft problemen om de bal te vangen. Pazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek heeft problemen om de bal te vangen. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grammozis zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Pálfalvi de bal. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 6:3

71e minuut.
Lăpădat speelt de bal door. Glavan is nu in balbezit. Glavan geeft de bal voor. Pazurek probeert de bal aan de voet te houden. Pazurek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Matušek geeft een hoge lob. Lăpădat rent richting de bal. Mascaró legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mascaró krijgt een gele kaart. Lăpădat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Matušek neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 6:4

75e minuut.
Daar is Van Heck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Heck met een sublieme pass. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 7:4

78e minuut.
Van Heck passt de bal met de wreef. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski heeft problemen om de bal te vangen. Litkowski draait met de bal, schiet en ... Petry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 8:4

81e minuut.
Homayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun passt de bal in één keer door. Litkowski is nu in balbezit. Pazurek rent richting de bal. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tămășeu 49%, F.C. Botoșani 1945 51%.
FC Tămășeu - F.C. Botoșani 1945 8:4