Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newton Heat Mihăilești GR
3-4-3 Tactiek 523
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 35.6
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ishiju met een sublieme pass. Perryman is nu in balbezit. Bezdolniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei is nu in balbezit. Buculei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Halata bereikt de bal nog maar net als eerste. Halata speelt de bal door. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçebozan rent richting de bal. Bahçebozan schiet op doel. Buscan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Pancu kopt de bal weg. Trîmbiţaş rent richting de bal. Baoguo is nu in balbezit. Baoguo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pancu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bahçebozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçebozan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Mihăilești GR 0:1

12e minuut.
Ishiju rent richting de bal. Bezdolniy rent richting de bal. Ishiju probeert naar een medespeler te passen. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bonfant geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salim Mustafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bezdolniy rent richting de bal. Bezdolniy geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Theodor probeert naar een medespeler te passen. Perryman is nu in balbezit. Perryman passt de bal in één keer door. Buculei rent richting de bal. Buculei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Newton Heat - Mihăilești GR 1:1

22e minuut.
Bezdolniy verovert de bal door een tackle van achteren. Bezdolniy speelt de bal door. Buculei is nu in balbezit. Buculei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Theodor passt de bal in één keer door. Ishiju probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salim Mustafa met een sublieme pass. Daar is Buculei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buculei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Theodor passt de bal in één keer door. Buculei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Westlin. Westlin krijgt een gele kaart. Buculei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Theodor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buculei springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Baoguo kopt de bal weg. Bahçebozan rent richting de bal. Bârlădeanu met een sublieme pass. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Mihăilești GR 1:2

30e minuut.
Trîmbiţaş is nu in balbezit. Ishiju onderschept slim de pass. Ishiju passt de bal met de wreef. Buculei is nu in balbezit. Buculei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Perryman onderschept slim de pass. Perryman met een sublieme pass. Buculei is nu in balbezit. Buculei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Newton Heat - Mihăilești GR 2:2

33e minuut.
Klungelig pakt Salim Mustafa de bal. Salim Mustafa speelt de bal door. Perryman rent richting de bal. Bezdolniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezdolniy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiju onderschept slim de pass. Ishiju met een sublieme pass. Buculei rent richting de bal. Buculei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Šarić met een sublieme pass. Ishiju kopt de bal weg. Buculei rent richting de bal. Buculei draait met de bal, schiet en ... Šarić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Mihăilești GR 3:2

43e minuut.
Theodor kopt de bal weg. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei schiet op doel. Šarić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Theodor geeft een lange en hoge pass. Šarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonfant rent richting de bal. Buculei onderschept slim de pass. Buculei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Mihăilești GR 4:2

45e minuut.
Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa passt de bal zonder na te denken. Ishiju speelt de bal door. Buculei rent richting de bal. Buculei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salim Mustafa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Perryman krijgt zijn hoofd ertegen. Westlin heeft problemen om de bal te vangen. Šarić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton Heat 23%, Mihăilești GR 77%.
Newton Heat - Mihăilești GR 4:2

52e minuut.
Ishiju bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiju geeft een lange en hoge pass. Buculei is nu in balbezit. Buculei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Mihăilești GR 5:2

54e minuut.
Bezdolniy is nu in balbezit. Bezdolniy speelt de bal door. Bărzoi geeft een hoge lob. Buculei krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Mihăilești GR 6:2

57e minuut.
Ishiju rent richting de bal. Bezdolniy geeft de bal voor. Buculei rent richting de bal. Buculei haalt uit met een fantastische trap. Šarić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - Mihăilești GR 7:2

59e minuut.
Pungă geeft de bal voor. Westlin kopt de bal weg. Daar is Perryman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezdolniy rent richting de bal. Bezdolniy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Papst speelt de bal door. Nicolici is nu in balbezit. Theodor begaat een overtreding. Theodor krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Papst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ishiju rent richting de bal. Ishiju passt de bal in één keer door. Bezdolniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezdolniy schiet op doel. Šarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Trîmbiţaş geeft een hoge lob. Pancu is nu in balbezit. Pancu geeft een lange en hoge pass. Bezdolniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezdolniy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Buculei rent richting de bal. Buculei met een sublieme pass. Perryman bereikt de bal nog maar net als eerste. Perryman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton Heat 19%, Mihăilești GR 81%.
Newton Heat - Mihăilești GR 7:2