Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grobari Arad BLUESTARS
VDK Tactiek 4222
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.2 gemiddelde waardering 46.6
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Plewa is nu in balbezit. Plewa passt de bal met de wreef. Kryszak rent richting de bal. Kryszak draait met de bal, schiet en ... Carello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - BLUESTARS 1:0

23e minuut.
Velciu rent richting de bal. Velciu met een sublieme pass. Vidrio is nu in balbezit. Kryszak onderschept slim de pass. Kryszak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pesík verovert de bal door een tackle van achteren. Vidrio rent richting de bal. Vidrio geeft een lange en hoge pass. Arias geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kryszak de bal. Carello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Vukotić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dieleman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobari Arad 53%, BLUESTARS 47%.
Grobari Arad - BLUESTARS 1:0

46e minuut.
Olechwierowicz rent richting de bal. Olechwierowicz geeft de bal voor. Daar is Peier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak haalt uit met een fantastische trap. Carello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Velciu passt de bal in één keer door. Tułodziecki is nu in balbezit. Velciu probeert naar een medespeler te passen. Kryszak rent richting de bal. Kryszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - BLUESTARS 2:0

55e minuut.
Pichlmaier is nu in balbezit. Pichlmaier speelt de bal door. Răcaru is nu in balbezit. Daar is Şabanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şabanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vidrio geeft de bal voor. Kosecki rent richting de bal. Radacz maakt een afschuwelijke overtreding. Radacz krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Plewa heeft problemen om de bal te vangen. Plewa met een sublieme pass. Lunde rent richting de bal. Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Engerer probeert naar een medespeler te passen. Şabanoğlu rent richting de bal. Met opzet legt Radacz zijn tegenspeler op de grond. Radacz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Lunde geeft een hoge lob. Minh Ðức kopt de bal weg. Petcu is nu in balbezit. Pesík verovert de bal door een tackle van achteren. Pesík geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Doeltrap. Puzzu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Petcu rent richting de bal. Petcu passt de bal in één keer door. Peier met een sublieme pass. Şabanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Plewa rent richting de bal. Plewa probeert naar een medespeler te passen. Puzzu is nu in balbezit. Puzzu schiet op doel. Lunde probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plewa zal de hoekschop nemen. Puzzu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - BLUESTARS 3:0

87e minuut.
Petcu passt de bal in één keer door. Dieleman rent richting de bal. Dieleman speelt de bal door. Puzzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - BLUESTARS 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobari Arad 46%, BLUESTARS 54%.
Grobari Arad - BLUESTARS 4:0