Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy of Fine Farts sexy team dragasani
Normal Tactiek kata2
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 41.8
weak Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


7e minuut.
Bunea probeert de bal aan de voet te houden. Siwiński kopt de bal weg. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha schiet op doel. Neguţescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Albu heeft problemen om de bal te vangen. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko speelt de bal door. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nadolny probeert naar een medespeler te passen. Siwiński rent richting de bal. Siwiński passt de bal zonder na te denken. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Forgács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadolny is nu in balbezit. Nadolny speelt de bal door. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - sexy team dragasani 0:1

18e minuut.
Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko is nu in balbezit. Şerb is nu in balbezit. Vlačiha rent richting de bal. Vlačiha haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Nadolny speelt de bal door. Klungelig pakt Paź de bal. Paź speelt de bal door. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - sexy team dragasani 0:2

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasilescu met een snelle inworp. Diamandi rent richting de bal. Siwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Siwiński geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko verovert de bal door een tackle van achteren. Legutko met een sublieme pass. Paź rent richting de bal. Paź haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Albu rent richting de bal. Legutko onderschept slim de pass. Legutko probeert naar een medespeler te passen. Vlačiha rent richting de bal. Vlačiha draait met de bal, schiet en ... Piţigoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Paź passt de bal in één keer door. Daar is Legutko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legutko passt de bal met de wreef. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha draait met de bal, schiet en ... Piţigoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Diamandi is nu in balbezit. Siwiński onderschept slim de pass. Siwiński geeft de bal voor. Vlačiha heeft problemen om de bal te vangen. Vlačiha schiet op doel. Piţigoi bokst de bal weg. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - sexy team dragasani 0:3

45e minuut.
Daar is Paź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paź met een sublieme pass. Bunea rent richting de bal. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź schiet op doel. Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vlačiha rent richting de bal. Vlačiha schiet op doel. Piţigoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - sexy team dragasani 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Fine Farts 88%, sexy team dragasani 12%.
Academy of Fine Farts - sexy team dragasani 0:4

49e minuut.
Klungelig pakt Forgács de bal. Forgács probeert naar een medespeler te passen. Nadolny probeert naar een medespeler te passen. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Paź probeert naar een medespeler te passen. Vlačiha rent richting de bal. Paź is nu in balbezit. Paź draait met de bal, schiet en ... Piţigoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - sexy team dragasani 0:5

52e minuut.
Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi met een sublieme pass. Inworp. Siwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadolny geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Paź rent richting de bal. Paź passt de bal zonder na te denken. Legutko heeft problemen om de bal te vangen. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Paź rent richting de bal. Paź haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Paź met een sublieme pass. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha onderschept slim de pass. Vlačiha haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - sexy team dragasani 0:6

56e minuut.
Velthuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Velthuizen probeert naar een medespeler te passen. Legutko probeert naar een medespeler te passen. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Şerb rent richting de bal. Forgács bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb is nu in balbezit. Şerb geeft een lange en hoge pass. Forgács geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Paź is nu in balbezit. Paź geeft een hoge lob. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha draait met de bal, schiet en ... Piţigoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - sexy team dragasani 0:7

68e minuut.
Legutko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bambi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Paź onderschept slim de pass. Paź speelt de bal door. Vlačiha heeft problemen om de bal te vangen. Vlačiha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - sexy team dragasani 0:8

71e minuut.
Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź passt de bal met de wreef. Vlačiha rent richting de bal. Vlačiha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vlačiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlačiha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Velthuizen rent richting de bal. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Velthuizen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velthuizen krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Velthuizen verovert de bal door een tackle van achteren. Velthuizen geeft een lange en hoge pass. Vlačiha rent richting de bal. Vlačiha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bambi verovert de bal door een tackle van achteren. Bambi speelt de bal door. Vlačiha rent richting de bal. Vlačiha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - sexy team dragasani 0:9

89e minuut.
Forgács zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlačiha is nu in balbezit. Vlačiha passt de bal zonder na te denken. Bambi rent richting de bal. Bambi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - sexy team dragasani 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Fine Farts 78%, sexy team dragasani 22%.
Academy of Fine Farts - sexy team dragasani 0:10