Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Luleto Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3967
Luleto Duelistii
a şasea Tactiek 3 ATT
61% Balbezit 39%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 36.4
outstanding Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen average


2e minuut.
Wachaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wachaczewski passt de bal in één keer door. Czamaran is nu in balbezit. Czamaran geeft een hoge lob. Juralovičius maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Duelistii 1:0

6e minuut.
Daar is Juralovičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butilă is nu in balbezit. Juralovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Juralovičius schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Duelistii 2:0

16e minuut.
Perliński kopt de bal weg. Durmadan rent richting de bal. Durmadan passt de bal in één keer door. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Perliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Konopecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Duelistii 2:1

24e minuut.
Dobeş met een snelle inworp. Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Juralovičius is nu in balbezit. Juralovičius haalt uit met een fantastische trap. Espinosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Duelistii 3:1

29e minuut.
Buscemi onderschept slim de pass. Buscemi passt de bal met de wreef. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. Butilă probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pelikán zal de hoekschop nemen. Juralovičius krijgt zijn hoofd ertegen. Espinosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kuzorra passt de bal met de wreef. Czamaran geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juralovičius is nu in balbezit. Juralovičius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Duelistii 4:1

33e minuut.
Czamaran probeert naar een medespeler te passen. Buscemi rent richting de bal. Buscemi passt de bal in één keer door. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Duelistii 5:1

35e minuut.
Feraru speelt de bal door. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán geeft een hoge lob. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Belu is nu in balbezit. Świerblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerblewski geeft de bal voor. Juralovičius rent richting de bal. Juralovičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gogoasă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius rent richting de bal. Juralovičius haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Duelistii 6:1

40e minuut.
Perliński rent richting de bal. Buscemi is nu in balbezit. Buscemi passt de bal met de wreef. Juralovičius rent richting de bal. Juralovičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Koclęga probeert de bal aan de voet te houden. Kuzorra is nu in balbezit. Koclęga begaat een overtreding. Koclęga krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kuzorra heeft problemen om de bal te vangen. Kuzorra geeft de bal voor. Buscemi rent richting de bal. Buscemi geeft een hoge lob. Juralovičius krijgt zijn hoofd ertegen. Espinosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Butilă rent richting de bal. Butilă geeft een lange en hoge pass. Buscemi geeft de bal voor. Juralovičius is nu in balbezit. Juralovičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Duelistii 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 40%, Duelistii 60%.
Luleto - Duelistii 7:1

46e minuut.
Precel komt het veld opgelopen. Saés komt het veld opgelopen. Archip komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Pelikán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Archip de bal. Czamaran probeert naar een medespeler te passen. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra schiet op doel. Espinosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Juralovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Durmadan passt de bal in één keer door. Wachaczewski met een sublieme pass. Czamaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Czamaran geeft de bal voor. Juralovičius krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Canton probeert naar een medespeler te passen. Gogoasă probeert de bal aan de voet te houden. Buscemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Duelistii 8:1

70e minuut.
Buscemi passt de bal zonder na te denken. Wachaczewski met een sublieme pass. Juralovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius haalt uit met een fantastische trap. Espinosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Duelistii 9:1

73e minuut.
Pelikán is nu in balbezit. Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Juralovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius schiet op doel. Espinosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Duelistii 10:1

75e minuut.
Gurău met een sublieme pass. Pelikán rent richting de bal. Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Buscemi is nu in balbezit. Buscemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gogoasă geeft de bal voor. Inworp. Gurău met de inworp. Pelikán geeft een hoge lob. Kuzorra maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Espinosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czamaran bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Duelistii 11:1

79e minuut.
Pelikán rent richting de bal. Pelikán passt de bal met de wreef. Buscemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius is nu in balbezit. Juralovičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - Duelistii 12:1

86e minuut.
Buscemi onderschept slim de pass. Buscemi passt de bal met de wreef. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán geeft een lange en hoge pass. Juralovičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

90e minuut.
Czamaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Czamaran geeft de bal voor. Gogoasă heeft problemen om de bal te vangen. Juralovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 30%, Duelistii 70%.
Luleto - Duelistii 12:1