Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Duelistii Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21922
Duelistii Luleto
3 ATT Tactiek a şasea
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
45.6 gemiddelde waardering 54.5
adequate Schieten excellent
solid Passen excellent
good Verdedigen solid


7e minuut.
Canton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buscemi speelt de bal door. Husmann is nu in balbezit. Husmann draait met de bal, schiet en ... Ali Hassan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Luleto 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Wachaczewski de bal. Gurău is nu in balbezit. Gurău geeft de bal voor. Husmann rent richting de bal. Husmann draait met de bal, schiet en ... Ali Hassan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Canton bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău verovert de bal door een tackle van achteren. Mendicino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mendicino krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mendicino probeert de bal met de borst te controleren. Buscemi speelt de bal door. Dobeş is nu in balbezit. Juralovičius onderschept slim de pass. Juralovičius haalt uit met een fantastische trap. Ali Hassan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Buscemi is nu in balbezit. Buscemi geeft een lange en hoge pass. Juralovičius rent richting de bal. Juralovičius schiet op doel. Ali Hassan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Luleto 0:2

24e minuut.
Buscemi probeert naar een medespeler te passen. Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Buscemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscemi haalt uit met een fantastische trap. Ali Hassan bokst de bal weg. Juralovičius geeft een lange en hoge pass. Husmann krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Czamaran rent richting de bal. Czamaran geeft de bal voor. Daar is Mendicino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscemi rent richting de bal. Buscemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gurău probeert naar een medespeler te passen. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán passt de bal met de wreef. Juralovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius draait met de bal, schiet en ... Ali Hassan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 72%, Luleto 28%.
Duelistii - Luleto 0:2

46e minuut.
Espinosa komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pelikán kopt de bal weg. Buscemi rent richting de bal. Juralovičius rent richting de bal. Juralovičius draait met de bal, schiet en ... Ali Hassan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Luleto 0:3

66e minuut.
Pelikán geeft een lange en hoge pass. Saés controleert de bal met de borst. Czamaran is nu in balbezit. Czamaran geeft een lange en hoge pass. Juralovičius maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dobeş neemt vlug de vrije trap. Daar is Troester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki geeft een lange en hoge pass. Świerblewski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Pelikán rent richting de bal. Pelikán speelt de bal door. Juralovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius schiet op doel. Ali Hassan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Luleto 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 63%, Luleto 37%.
Duelistii - Luleto 0:4