Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Cobra Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22409
Cobra ARSENAL CITY
simplu de tot v3 Tactiek hi-q
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
55.5 gemiddelde waardering 62.9
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bragaglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dicu controleert de bal met de borst. Dicu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Linowski trapt de bal weg van het doel. Peixoto speelt de bal door. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Mrównica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - ARSENAL CITY 0:1

11e minuut.
Stan is nu in balbezit. Stan geeft een hoge lob. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Linowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bragaglia geeft een lange en hoge pass. Jiménez springt en kopt de bal. Linowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Anievas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anievas geeft een lange en hoge pass. Peixoto onderschept slim de pass. Bragaglia geeft de bal voor. Coinac krijgt zijn hoofd ertegen. Linowski bokst de bal weg.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bragaglia neemt de hoekschop. Lemarchand heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bragaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragaglia geeft de bal voor. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cobra - ARSENAL CITY 1:1

36e minuut.
Anievas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anievas speelt de bal door. Coinac is nu in balbezit. Coinac haalt uit met een fantastische trap. Linowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 37%, ARSENAL CITY 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cobra - ARSENAL CITY 1:1

46e minuut.
Habrock komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand verovert de bal door een tackle van achteren. Lemarchand passt de bal in één keer door. Dzik is nu in balbezit. Dzik haalt uit met een fantastische trap. Mrównica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Mizda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto geeft de bal voor. Habrock is nu in balbezit. Habrock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Dicu met de inworp. Bragaglia heeft problemen om de bal te vangen. Bragaglia geeft de bal voor. Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen. Linowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - ARSENAL CITY 2:1

67e minuut.
Dicu rent richting de bal. Habrock verovert de bal door een tackle van achteren. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrock verovert de bal door een tackle van achteren. Habrock schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Wang-Yang is nu in balbezit. Wang-Yang geeft een hoge lob. Habrock rent richting de bal. Habrock draait met de bal, schiet en ... Mrównica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cobra - ARSENAL CITY 2:2

82e minuut.
Haračić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Madera geeft de bal voor. Adriazola kopt de bal weg. Dzik probeert de bal aan de voet te houden. Habrock rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Habrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - ARSENAL CITY 2:3

86e minuut.
Şeitan is nu in balbezit. Şeitan geeft de bal voor. Habrock rent richting de bal. Habrock draait met de bal, schiet en ... Mrównica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - ARSENAL CITY 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 48%, ARSENAL CITY 52%.
Cobra - ARSENAL CITY 2:4