Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Forestry Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 20089
Forestry Prabusirea Lapus
reset2021 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Danciu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugarani met de inworp. Kula geeft een lange en hoge pass. Traverso maakt een snoekduik en kopt de bal. Pancu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Klungelig pakt Pantilimon de bal. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Traverso onderschept slim de pass. Kula is nu in balbezit. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. Pancu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Prabusirea Lapus 0:1

22e minuut.
Selivonchyk geeft een hoge lob. Ganea heeft problemen om de bal te vangen. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ... Pancu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Prabusirea Lapus 0:2

25e minuut.
Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu geeft een hoge lob. Mlynářík kopt de bal weg. Decebal is nu in balbezit. Decebal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kozanecki rent richting de bal. Kozanecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kula de bal. Traverso rent richting de bal. Traverso draait met de bal, schiet en ... Pancu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Caspers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Decebal met een snelle inworp. Ilca geeft een hoge lob. Pantilimon maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca passt de bal met de wreef. Craioveanu is nu in balbezit. Ilca geeft een lange en hoge pass. Pantilimon springt en kopt de bal. Snopek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Caspers geeft een lange en hoge pass. Kula is nu in balbezit. Ilca onderschept slim de pass. Ilca geeft een hoge lob. Kropf springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 54%, Prabusirea Lapus 46%.
Forestry - Prabusirea Lapus 0:2

50e minuut.
Salcido geeft de bal voor. Kozanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahler begaat een overtreding. Kozanecki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kozanecki kan niet meer verder spelen. Mahler met een sublieme pass. Albuşel komt het veld opgelopen. Mlynářík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kula is nu in balbezit. Kula haalt uit met een fantastische trap. Pancu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Urdea rent richting de bal. Danciu rent richting de bal. Urdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu geeft een hoge lob. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Salcido verovert de bal door een tackle van achteren. Decebal rent richting de bal. Selivonchyk is nu in balbezit. Decebal verovert de bal door een tackle van achteren. Decebal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Albuşel kopt de bal weg. Kula is nu in balbezit. Urdea verovert de bal door een tackle van achteren. Traverso verovert de bal door een tackle van achteren. Traverso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Kropf de bal. Kropf kopt de bal weg. Caspers rent richting de bal. Pantilimon onderschept slim de pass. Pantilimon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Prabusirea Lapus 1:2

78e minuut.
Mahler geeft de bal voor. Pantilimon kopt de bal weg. Ułazik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kropf rent richting de bal. Kropf schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Ułazik de bal onder controle te krijgen. Ilca speelt de bal door. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon draait met de bal, schiet en ... Snopek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forestry - Prabusirea Lapus 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 45%, Prabusirea Lapus 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forestry - Prabusirea Lapus 2:2