Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tractoristii I.S.B. F.C Insomnia MDM 1947
tactica Tactiek Insomnia-PWR1
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
53.1 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Vogels probeert naar een medespeler te passen. Sapela probeert de bal met de borst te controleren. Öngen is nu in balbezit. Kakuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Revheim heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Mazurek. Goede buitenspelval van de verdediging. Bakurdzhiev neemt vlug de vrije trap. Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Sapela met een sublieme pass. Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek passt de bal in één keer door. Eastwood rent richting de bal. Eastwood schiet op doel. Jaso bokst de bal weg.

44e minuut.
Carvajal speelt de bal door. Isufi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plop. Plop krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 44%, F.C Insomnia MDM 1947 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tractoristii I.S.B. - F.C Insomnia MDM 1947 0:0

47e minuut.
Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Isufi rent richting de bal. Bakurdzhiev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isufi raakt geblesseerd tijdens het duel. Carvajal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kakuja is nu in balbezit. Viscol verovert de bal door een tackle van achteren. Viscol geeft een lange en hoge pass. Kochanský rent richting de bal. Kochanský draait met de bal, schiet en ... Jaso bokst de bal weg.

58e minuut.
Klungelig pakt Tilkowski de bal. Tilkowski geeft een hoge lob. Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek draait met de bal, schiet en ... Jaso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Chang is nu in balbezit. Viscol onderschept slim de pass. Viscol geeft de bal voor. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Viscol onderschept slim de pass. Viscol geeft een lange en hoge pass. Eastwood rent richting de bal. Eastwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - F.C Insomnia MDM 1947 0:1

77e minuut.
Plop verovert de bal door een tackle van achteren. Plop geeft de bal voor. Daar is Sapela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öngen probeert naar een medespeler te passen. Chang rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chillan zal de hoekschop nemen. Chang maakt een snoekduik en kopt de bal. Kujawiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiçyorulmaz met de inworp. Kakuja rent richting de bal. Kakuja geeft een hoge lob. Chang krijgt zijn hoofd ertegen. Kujawiński bokst de bal weg.

83e minuut.
Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoristii I.S.B. - F.C Insomnia MDM 1947 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoristii I.S.B. 53%, F.C Insomnia MDM 1947 47%.
Tractoristii I.S.B. - F.C Insomnia MDM 1947 0:2