Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo Zalau Academy of Fine Farts
gabitza Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 20.8
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Szilvási schiet op doel. Albu probeert de bal met de borst te controleren. Buriol rent richting de bal. Buriol geeft een hoge lob. Weiner springt en kopt de bal. Piţigoi bokst de bal weg.

7e minuut.
Albu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matusek met de inworp. Buriol rent richting de bal. Buriol geeft een lange en hoge pass. Piţigoi bokst de bal weg. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Matusek de bal. Matusek geeft een lange en hoge pass. Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 2:0

13e minuut.
Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriol verovert de bal door een tackle van achteren. Buriol speelt de bal door. Weiner is nu in balbezit. Weiner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu geeft een lange en hoge pass. Thanh Huy kopt de bal weg. Weiner is nu in balbezit. Weiner draait met de bal, schiet en ... Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Buriol speelt de bal door. Weiner is nu in balbezit. Weiner passt de bal in één keer door. Daar is Szilvási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Szilvási onderschept slim de pass. Szilvási passt de bal in één keer door. Buriol met een sublieme pass. Daar is Weiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Weiner onderschept slim de pass. Weiner passt de bal zonder na te denken. Daar is Szilvási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiner rent richting de bal. Weiner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 3:0

20e minuut.
Lindhardt is nu in balbezit. Inworp. Lindhardt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buriol rent richting de bal. Buriol geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Piţigoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 4:0

21e minuut.
Lindhardt probeert naar een medespeler te passen. Szilvási rent richting de bal. Szilvási passt de bal met de wreef. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 5:0

28e minuut.
Matusek met een snelle inworp. Buriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriol geeft een hoge lob. Szilvási heeft problemen om de bal te vangen. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 6:0

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piţigoi trapt de bal weg van het doel. Matusek kopt de bal weg. Weiner is nu in balbezit. Weiner haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 7:0

31e minuut.
Merişor is nu in balbezit. Merişor passt de bal met de wreef. Diamandi rent richting de bal. Szilvási verovert de bal door een tackle van achteren. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 8:0

40e minuut.
Diamandi rent richting de bal. Weiner verovert de bal door een tackle van achteren. Buriol met een sublieme pass. Szilvási rent richting de bal. Szilvási schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 9:0

42e minuut.
Daar is Matusek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiner is nu in balbezit. Weiner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szilvási de bal. Szilvási schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 10:0

44e minuut.
Weiner is nu in balbezit. Diamandi rent richting de bal. Matusek begaat een overtreding. Matusek krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Buriol heeft problemen om de bal te vangen. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Buriol zijn tegenspeler op de grond. Buriol is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Zalau 19%, Academy of Fine Farts 81%.
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 10:0

46e minuut.
Ozera komt het veld opgelopen. Śmietana komt het veld opgelopen. Moraru komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Lindhardt met de inworp. Schmutz probeert naar een medespeler te passen. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 11:0

53e minuut.
Piţigoi trapt de bal weg. Albu kopt de bal weg. Margaritis met een sublieme pass. Ozera is nu in balbezit. Ozera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Piţigoi met een harde bal richting middenveld. Schmutz probeert naar een medespeler te passen. Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi bokst de bal weg.

58e minuut.
Bunea met een harde bal richting middenveld. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Creangă begaat een overtreding. Creangă krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Moraru rent richting de bal. Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Turbatu met een sublieme pass. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Margaritis speelt de bal door. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner passt de bal zonder na te denken. Ozera is nu in balbezit. Ozera schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piţigoi trapt de bal weg. Vasilescu kopt de bal weg. Weiner rent richting de bal. Weiner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Zalau 14%, Academy of Fine Farts 86%.
FC Dinamo Zalau - Academy of Fine Farts 12:0