Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: CYTY Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 40347
ARSENAL CITY Luleto
hi-q Tactiek a şasea
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 57.4
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Gurău heeft problemen om de bal te vangen. Buscemi probeert naar een medespeler te passen. Juralovičius is nu in balbezit. Juralovičius haalt uit met een fantastische trap. Linowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Inworp. Wachaczewski met de inworp. Czamaran rent richting de bal. Czamaran geeft een hoge lob. Juralovičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Linowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Şeitan geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk passt de bal zonder na te denken. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola schiet op doel. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kuzorra rent richting de bal. Buscemi met een sublieme pass. Juralovičius is nu in balbezit. Juralovičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Luleto 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Wang-Yang de bal. Linowski probeert naar een medespeler te passen. Dzik kopt de bal weg. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Burduşel bokst de bal weg. Adriazola is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSENAL CITY - Luleto 1:1

27e minuut.
Gurău verovert de bal door een tackle van achteren. Juralovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon begaat een overtreding. Salomon krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Czamaran is nu in balbezit. Czamaran speelt de bal door. Buscemi is nu in balbezit. Buscemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Luleto 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 60%, Luleto 40%.
ARSENAL CITY - Luleto 1:2

46e minuut.
Şeitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand speelt de bal door. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARSENAL CITY - Luleto 2:2

51e minuut.
Madera onderschept slim de pass. Buscemi begaat een overtreding. Madera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salomon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feraru. Feraru krijgt een gele kaart. Adriazola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemarchand zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Luleto 3:2

53e minuut.
Durmadan verovert de bal door een tackle van achteren. Durmadan passt de bal met de wreef. Wachaczewski kan de bal niet met de borst controleren. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Świerblewski controleert de bal met de borst. Habrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerblewski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Świerblewski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Salomon onderschept slim de pass. Salomon geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Luleto 4:2

65e minuut.
Wachaczewski geeft een lange en hoge pass. Salomon rent richting de bal. Salomon probeert naar een medespeler te passen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Burduşel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Luleto 5:2

67e minuut.
Pilarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pilarczyk passt de bal zonder na te denken. Adriazola rent richting de bal. Adriazola schiet op doel. Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Luleto 6:2

79e minuut.
Lemarchand is nu in balbezit. Lemarchand passt de bal in één keer door. Daar is Pilarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Burduşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Luleto 7:2

83e minuut.
Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk speelt de bal door. Adriazola met een sublieme pass. Habrock is nu in balbezit. Habrock haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL CITY - Luleto 8:2

86e minuut.
Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk passt de bal zonder na te denken. Habrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dzik passt de bal in één keer door. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk passt de bal zonder na te denken. Habrock is nu in balbezit. Habrock schiet op doel. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Dzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzik met een sublieme pass. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Adriazola krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL CITY 31%, Luleto 69%.
ARSENAL CITY - Luleto 8:2