Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Duelistii Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 25518
Duelistii Cobra
3 ATT Tactiek simplu de tot v3
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 13
39.5 gemiddelde waardering 54.4
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Inworp. Anievas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cenky geeft een hoge lob. Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal. Espinosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Daar is Cenky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cenky geeft een lange en hoge pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Espinosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bragaglia rent richting de bal. Bragaglia geeft een lange en hoge pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Espinosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Cenky speelt de bal door. Klungelig pakt Anievas de bal. Anievas passt de bal met de wreef. Bragaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragaglia geeft een hoge lob. Espinosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coinac is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Cobra 0:1

32e minuut.
Bragaglia rent richting de bal. Bragaglia met een sublieme pass. Coinac is nu in balbezit. Coinac haalt uit met een fantastische trap. Espinosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Cobra 0:2

38e minuut.
Bragaglia geeft de bal voor. Coinac kopt de bal weg. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Cobra 0:3

40e minuut.
Anievas geeft een hoge lob. Bragaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragaglia geeft de bal voor. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 62%, Cobra 38%.
Duelistii - Cobra 0:3

46e minuut.
Mendicino komt het veld opgelopen. Archip komt het veld opgelopen. Butilă komt het veld opgelopen. Perliński komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Stan is nu in balbezit. Stan geeft een hoge lob. Koclęga rent richting de bal. Coinac onderschept slim de pass. Coinac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Cugowski is nu in balbezit. Cugowski passt de bal met de wreef. Coinac is nu in balbezit. Coinac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Cobra 0:4

60e minuut.
Mendicino geeft een hoge lob. Santander rent richting de bal. Santander geeft een hoge lob. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Cobra 0:5

68e minuut.
Anievas met een sublieme pass. Bragaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragaglia passt de bal met de wreef. Coinac rent richting de bal. Coinac haalt uit met een fantastische trap. Espinosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Cobra 0:6

73e minuut.
Mizda geeft een hoge lob. Inworp. Mendicino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu draait met de bal, schiet en ... Mrównica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Precel is nu in balbezit. Precel geeft de bal voor. Anievas met een sublieme pass. Bragaglia is nu in balbezit. Bragaglia geeft een hoge lob. Espinosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butilă. Jiménez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cenky neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bragaglia geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Espinosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Bragaglia rent richting de bal. Bragaglia geeft de bal voor. Butilă heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Espinosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Cenky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cenky geeft een hoge lob. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Espinosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Cobra 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 56%, Cobra 44%.
Duelistii - Cobra 0:7