Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prabusirea Lapus Tractoristii I.S.B.
433 Tactiek tactica
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten solid
adequate Passen very good
excellent Verdedigen good


9e minuut.
Santibáñez is nu in balbezit. Santibáñez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Öngen de bal. Hiçyorulmaz geeft de bal voor. Chang springt en kopt de bal. Snopek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Tilkowski is nu in balbezit. Tilkowski passt de bal in één keer door. Chillan met een sublieme pass. Kakuja rent richting de bal. Kakuja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Traverso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrejić is nu in balbezit. Bakurdzhiev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakurdzhiev krijgt een gele kaart. Andrejić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ułazik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Öngen rent richting de bal. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuja is nu in balbezit. Chang rent richting de bal. Chang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Tractoristii I.S.B. 0:1

20e minuut.
Tilkowski geeft een lange en hoge pass. Kakuja rent richting de bal. Czapski begaat een overtreding. Kakuja raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kakuja kan niet meer verder spelen. Dorňák komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Caspers geeft een lange en hoge pass. Revheim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hiçyorulmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiçyorulmaz geeft een hoge lob. Chang maakt een snoekduik en kopt de bal. Snopek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Chillan passt de bal met de wreef. Tilkowski geeft een hoge lob. Caspers rent richting de bal. Öngen verovert de bal door een tackle van achteren. Snopek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Chang rent richting de bal. Chang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Tractoristii I.S.B. 0:2

39e minuut.
Misso met een sublieme pass. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyorulmaz probeert naar een medespeler te passen. Dorňák is nu in balbezit. Dorňák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Revheim is nu in balbezit. Revheim passt de bal in één keer door. Traverso is nu in balbezit. Traverso draait met de bal, schiet en ... Jaso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bugarani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Traverso maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaso bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prabusirea Lapus 63%, Tractoristii I.S.B. 37%.
Prabusirea Lapus - Tractoristii I.S.B. 0:2

52e minuut.
Salcido is nu in balbezit. Salcido geeft de bal voor. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Tractoristii I.S.B. 1:2

56e minuut.
Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić rent richting de bal. Traverso met een sublieme pass. Mlynářík is nu in balbezit. Mlynářík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czapski met een snelle inworp. Santibáñez probeert naar een medespeler te passen. Chang rent richting de bal. Chang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Salcido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Revheim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Revheim krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Jaso trapt de bal weg. Bentivogli kopt de bal weg. Daar is Bugarani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugarani speelt de bal door. Andrejić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Czapski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salcido rent richting de bal. Chang onderschept slim de pass. Chang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Tractoristii I.S.B. 1:3

82e minuut.
Salcido rent richting de bal. Dorňák onderschept slim de pass. Caspers onderschept slim de pass. Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Chang draait met de bal, schiet en ... Snopek bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hiçyorulmaz neemt de hoekschop. Chang krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prabusirea Lapus 63%, Tractoristii I.S.B. 37%.
Prabusirea Lapus - Tractoristii I.S.B. 1:3