Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy of Fine Farts F. C. Barcelona.
Normal Tactiek tiu442
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten very good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Saarkoppel probeert naar een medespeler te passen. Burek rent richting de bal. Burek passt de bal met de wreef. Heydərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Di Pietro passt de bal met de wreef. Pleşca rent richting de bal. Neguţescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neguţescu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Di Pietro is nu in balbezit. Turbatu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Pietro raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Pietro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Heydərov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Di Pietro met een sublieme pass. Heydərov rent richting de bal. Pleşca is nu in balbezit. Pleşca haalt uit met een fantastische trap. Neguţescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Di Pietro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - F. C. Barcelona. 0:1

19e minuut.
Saarkoppel geeft een lange en hoge pass. Heydərov rent richting de bal. Daar is Heydərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleşca is nu in balbezit. Pleşca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - F. C. Barcelona. 0:2

24e minuut.
Heydərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərov haalt uit met een fantastische trap. Neguţescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burek neemt de hoekschop. Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Di Pietro passt de bal in één keer door. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov passt de bal met de wreef. Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşca schiet op doel. Piţigoi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Heydərov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Saarkoppel kopt de bal weg. Heydərov heeft problemen om de bal te vangen. Heydərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - F. C. Barcelona. 0:3

28e minuut.
Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro geeft de bal voor. Klungelig pakt Neguţescu de bal. Heydərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - F. C. Barcelona. 0:4

30e minuut.
Di Pietro met een snelle inworp. Creangă probeert de bal met de borst te controleren. MacMonies verovert de bal door een tackle van achteren. MacMonies geeft een hoge lob. Heydərov krijgt zijn hoofd ertegen. Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Şerb rent richting de bal. Burek onderschept slim de pass. Burek geeft de bal voor. Heydərov rent richting de bal. Heydərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - F. C. Barcelona. 0:5

32e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu passt de bal in één keer door. Pleşca heeft problemen om de bal te vangen. Heydərov rent richting de bal. Heydərov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - F. C. Barcelona. 0:6

39e minuut.
Saarkoppel is nu in balbezit. Saarkoppel met een sublieme pass. Pleşca is nu in balbezit. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - F. C. Barcelona. 0:7

40e minuut.
Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu passt de bal met de wreef. Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov draait met de bal, schiet en ... Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Burek verovert de bal door een tackle van achteren. Burek speelt de bal door. Bunea rent richting de bal. Heydərov onderschept slim de pass. Heydərov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piţigoi met een harde bal richting middenveld. Saarkoppel kopt de bal weg. Heydərov probeert de bal aan de voet te houden. Heydərov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Fine Farts 79%, F. C. Barcelona. 21%.
Academy of Fine Farts - F. C. Barcelona. 0:7

48e minuut.
Clondescu probeert naar een medespeler te passen. Pleşca rent richting de bal. Pleşca met een sublieme pass. Heydərov heeft problemen om de bal te vangen. Heydərov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Burek met een snelle inworp. Saarkoppel is nu in balbezit. Saarkoppel passt de bal in één keer door. Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşca draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Albu geeft de bal voor. Inworp. Burek met de inworp. Saarkoppel geeft een hoge lob. Heydərov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pleşca is nu in balbezit. Pleşca schiet op doel. Piţigoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Heydərov rent richting de bal. Bunea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Heydərov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bunea speelt de bal door. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Heydərov neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - F. C. Barcelona. 0:8

66e minuut.
Diamandi rent richting de bal. MacMonies verovert de bal door een tackle van achteren. MacMonies met een sublieme pass. Pleşca is nu in balbezit. Pleşca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Şerb de bal. Şerb geeft een hoge lob. Di Pietro speelt de bal door. Daar is Heydərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heydərov haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
MacMonies met een sublieme pass. Pleşca is nu in balbezit. Pleşca passt de bal in één keer door. Heydərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Burek passt de bal met de wreef. Pleşca rent richting de bal. Pleşca passt de bal in één keer door. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heydərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərov draait met de bal, schiet en ... Piţigoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - F. C. Barcelona. 0:9

83e minuut.
Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek verovert de bal door een tackle van achteren. Burek geeft een hoge lob. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Fine Farts - F. C. Barcelona. 0:10

88e minuut.
Di Pietro probeert naar een medespeler te passen. Burek is nu in balbezit. Burek speelt de bal door. Pleşca is nu in balbezit. Pleşca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
MacMonies kopt de bal weg. Pleşca heeft problemen om de bal te vangen. Heydərov is nu in balbezit. Heydərov haalt uit met een fantastische trap. Piţigoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Fine Farts 64%, F. C. Barcelona. 36%.
Academy of Fine Farts - F. C. Barcelona. 0:10