Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sexy team dragasani FC Dinamo Zalau
kata2 Tactiek gabitza
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 53.1
goed Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Lindhardt rent richting de bal. Molberg rent richting de bal. Lindhardt geeft de bal voor. Szilvási springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - FC Dinamo Zalau 0:1

10e minuut.
Daar is Siwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siwiński probeert naar een medespeler te passen. Paź rent richting de bal. Paź haalt uit met een fantastische trap. Pressato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vlačiha rent richting de bal. Bonanno onderschept slim de pass. Bonanno geeft een lange en hoge pass. Molberg is nu in balbezit. Molberg geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nadolny met een sublieme pass. Lindhardt heeft problemen om de bal te vangen. Lindhardt geeft een hoge lob. Molberg is nu in balbezit. Molberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Margaritis speelt de bal door. Velthuizen rent richting de bal. Brózda onderschept slim de pass. Szilvási rent richting de bal. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Suchomski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pellios heeft problemen om de bal te vangen. Suchomski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 53%, FC Dinamo Zalau 47%.
sexy team dragasani - FC Dinamo Zalau 0:1

48e minuut.
Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Forgács de bal onder controle te krijgen. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner speelt de bal door. Molberg is nu in balbezit. Molberg haalt uit met een fantastische trap. Suchomski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - FC Dinamo Zalau 0:2

52e minuut.
Siwiński speelt de bal door. Schmutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź onderschept slim de pass. Vlačiha rent richting de bal. Vlačiha draait met de bal, schiet en ... Pressato bokst de bal weg.

57e minuut.
Schmutz passt de bal in één keer door. Thanh Huy geeft een hoge lob. Szilvási rent richting de bal. Szilvási geeft een hoge lob. Molberg krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Siwiński kopt de bal weg. Thanh Huy is nu in balbezit. Thanh Huy passt de bal zonder na te denken. Brózda is nu in balbezit. Brózda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pellios geeft een hoge lob. Inworp. Brózda met een snelle inworp. Weiner geeft de bal voor. Klungelig pakt Molberg de bal. Suchomski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Molberg rent richting de bal. Molberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - FC Dinamo Zalau 0:3

67e minuut.
Margaritis probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Forgács met de inworp. Nadolny geeft de bal voor. Vlačiha springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 67%, FC Dinamo Zalau 33%.
sexy team dragasani - FC Dinamo Zalau 0:3