Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Ghencea Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25981
F.C Insomnia MDM 1947 ARSENAL CITY
Insomnia-PWR1 Tactiek hi-q
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.9 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen good


14e minuut.
Adriazola is nu in balbezit. Habrock probeert naar een medespeler te passen. Rostamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk onderschept slim de pass. Pilarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Insomnia MDM 1947 - ARSENAL CITY 0:1

26e minuut.
Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto rent richting de bal. Eastwood onderschept slim de pass. Eastwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Insomnia MDM 1947 - ARSENAL CITY 1:1

31e minuut.
Lemarchand geeft een hoge lob. Habrock kopt de bal weg. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Insomnia MDM 1947 - ARSENAL CITY 1:2

32e minuut.
Dzik probeert naar een medespeler te passen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carvajal krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Vogels geeft de bal voor. Inworp. Dzik met een snelle inworp. Habrock rent richting de bal. Habrock haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Vogels met een sublieme pass. Habrock speelt de bal door. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola haalt uit met een fantastische trap. Kujawiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Insomnia MDM 1947 - ARSENAL CITY 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Insomnia MDM 1947 53%, ARSENAL CITY 47%.
F.C Insomnia MDM 1947 - ARSENAL CITY 1:3

46e minuut.
Kochanský geeft de bal voor. Dzik kopt de bal weg. Pilarczyk kan de bal niet met de borst controleren. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Insomnia MDM 1947 - ARSENAL CITY 1:4

51e minuut.
Peixoto geeft een lange en hoge pass. Vogels bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola onderschept slim de pass. Adriazola draait met de bal, schiet en ... Kujawiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Insomnia MDM 1947 - ARSENAL CITY 1:5

63e minuut.
Carvajal passt de bal in één keer door. Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufi met een sublieme pass. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood draait met de bal, schiet en ... Linowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Daar is Wang-Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemarchand rent richting de bal. Sapela begaat een overtreding. Lemarchand moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lemarchand kan niet meer verder spelen. Aguerreverre komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Aguerreverre probeert naar een medespeler te passen. Dzik is nu in balbezit. Dzik passt de bal met de wreef. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Insomnia MDM 1947 55%, ARSENAL CITY 45%.
F.C Insomnia MDM 1947 - ARSENAL CITY 1:5