Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo Zalau Luleto
gabitza Tactiek a şasea
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 55.2
solid Schieten formidable
average Passen very good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Feraru onderschept slim de pass. Feraru speelt de bal door. Pascu geeft de bal voor. Kuzorra kopt de bal weg. Juralovičius rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Pelikán met een snelle inworp. Daar is Wachaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wachaczewski passt de bal zonder na te denken. Buscemi rent richting de bal. Buscemi passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pelikán is nu in balbezit. Pelikán passt de bal in één keer door. Czamaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Czamaran geeft een lange en hoge pass. Juralovičius krijgt zijn hoofd ertegen. Śmietana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Luleto 0:1

13e minuut.
Juralovičius rent richting de bal. Juralovičius passt de bal met de wreef. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscemi rent richting de bal. Buscemi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Milea passt de bal met de wreef. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda passt de bal zonder na te denken. Szilvási rent richting de bal. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Buscemi speelt de bal door. Juralovičius rent richting de bal. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra draait met de bal, schiet en ... Śmietana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Łaba rent richting de bal. Łaba geeft een hoge lob. Czamaran kopt de bal weg. Kuzorra rent richting de bal. Kuzorra schiet op doel. Śmietana bokst de bal weg.

24e minuut.
Buscemi geeft de bal voor. Juralovičius heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan is nu in balbezit. Juralovičius onderschept slim de pass. Juralovičius haalt uit met een fantastische trap. Śmietana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Wachaczewski is nu in balbezit. Wachaczewski geeft de bal voor. Pelikán rent richting de bal. Pelikán passt de bal in één keer door. Buscemi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Buscemi geeft een lange en hoge pass. Łaba is nu in balbezit. Łaba passt de bal in één keer door. Brózda is nu in balbezit. Brózda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Buscemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscemi passt de bal in één keer door. Juralovičius met een sublieme pass. Kuzorra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzorra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Luleto 0:2

42e minuut.
Lindhardt rent richting de bal. Czamaran onderschept slim de pass. Czamaran geeft een lange en hoge pass. Kuzorra maakt een snoekduik en kopt de bal. Śmietana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Luleto 0:3

45e minuut.
Pascu rent richting de bal. Pascu geeft een hoge lob. Czamaran is nu in balbezit. Czamaran geeft een lange en hoge pass. Juralovičius springt en kopt de bal. Śmietana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Zalau 69%, Luleto 31%.
FC Dinamo Zalau - Luleto 0:3

50e minuut.
Pascu geeft de bal voor. Brózda probeert de bal aan de voet te houden. Buscemi rent richting de bal. Daar is Buscemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscemi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Schmutz geeft een hoge lob. Wachaczewski kopt de bal weg. Juralovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius schiet op doel. Śmietana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Luleto 0:4

55e minuut.
Czamaran passt de bal in één keer door. Daar is Buscemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscemi passt de bal zonder na te denken. Juralovičius is nu in balbezit. Juralovičius draait met de bal, schiet en ... Śmietana bokst de bal weg. Łaba rent richting de bal. Kuzorra verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzorra haalt uit met een fantastische trap. Śmietana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Luleto 0:5

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelikán met een snelle inworp. Buscemi geeft een lange en hoge pass. Kuzorra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - Luleto 0:6

62e minuut.
Daar is Crăcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscemi rent richting de bal. Juralovičius met een sublieme pass. Kuzorra is nu in balbezit. Kuzorra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

69e minuut.
Klungelig pakt Czamaran de bal. Czamaran geeft een lange en hoge pass. Crăcan kopt de bal weg. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Durmadan speelt de bal door. Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski speelt de bal door. Juralovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Juralovičius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bonanno geeft een lange en hoge pass. Szilvási heeft problemen om de bal te vangen. Świerblewski onderschept slim de pass. Lindhardt is nu in balbezit. Lindhardt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Zalau 54%, Luleto 46%.
FC Dinamo Zalau - Luleto 0:6