Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Luleto Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7598
Luleto F.C Insomnia MDM 1947
a şasea Tactiek Insomnia-PWR1
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten formidable
excellent Passen solid
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Sapela passt de bal met de wreef. Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isufi raakt geblesseerd tijdens het duel. Vogels zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Isufi probeert naar een medespeler te passen. Kochanský is nu in balbezit. Kochanský met een sublieme pass. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood draait met de bal, schiet en ... Burduşel bokst de bal weg.

28e minuut.
Rostamyan geeft de bal voor. Inworp. Pelikán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buscemi speelt de bal door. Wachaczewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kujawiński met een harde bal richting middenveld. Sapela kopt de bal weg. Świerblewski heeft problemen om de bal te vangen. Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek haalt uit met een fantastische trap. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Viscol geeft een hoge lob. Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufi geeft een hoge lob. Mazurek rent richting de bal. Mazurek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - F.C Insomnia MDM 1947 0:1

33e minuut.
Gurău raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burcă komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Wachaczewski probeert naar een medespeler te passen. Rostamyan is nu in balbezit. Husmann verovert de bal door een tackle van achteren. Husmann draait met de bal, schiet en ... Kujawiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luleto - F.C Insomnia MDM 1947 1:1

41e minuut.
Burcă is nu in balbezit. Burcă passt de bal met de wreef. Daar is Isufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isufi schiet op doel. Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 57%, F.C Insomnia MDM 1947 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Luleto - F.C Insomnia MDM 1947 1:1

46e minuut.
Viscol is nu in balbezit. Viscol speelt de bal door. Daar is Żelasko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscemi is nu in balbezit. Buscemi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurek onderschept slim de pass. Mazurek met een sublieme pass. Kochanský rent richting de bal. Kochanský geeft de bal voor. Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Buscemi probeert naar een medespeler te passen. Czamaran geeft de bal voor. Rostamyan heeft problemen om de bal te vangen. Husmann is nu in balbezit. Husmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mazurek rent richting de bal. Mazurek met een sublieme pass. Eastwood rent richting de bal. Eastwood schiet op doel. Burduşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - F.C Insomnia MDM 1947 1:2

58e minuut.
Husmann rent richting de bal. Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wachaczewski met een snelle inworp. Czamaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Czamaran geeft een hoge lob. Husmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Kujawiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Luleto - F.C Insomnia MDM 1947 2:2

71e minuut.
Inworp. Sapela met de inworp. Czamaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapela geeft een lange en hoge pass. Mazurek springt en kopt de bal. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Feraru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - F.C Insomnia MDM 1947 2:3

80e minuut.
Sapela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Isufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufi speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rostamyan onderschept slim de pass. Isufi rent richting de bal. Isufi geeft een hoge lob. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rostamyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marakis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 52%, F.C Insomnia MDM 1947 48%.
Luleto - F.C Insomnia MDM 1947 2:3